Tuote on myyty käyttäjälle kuumapuuma77 hintaan 1 901 €

Kuvaus

Myynnissä erittäin siisti ja hyväkuntoinen, 126880km ajettu, huollot tehty säännöllisesti, täydellinen huoltokirja löytyy, katsastustodistukset löytyy ollut uudesta asti vain yhdellä omistajalla eli minulla. Ilmastointi, kahdet renkaat, ollut muutaman vuoden vain kesäkäytössä.  Lisätietoja saa soittamalla 050-5818466

PS. Yksityis viestinä voi myös laittaa hinta ehdotuksia, jos haluaa suoraan ostaa, jos pääsemme sopuun hinnasta, niin ostaja laittaa ilmoitukseeni hinnaksi sen mikä sovitaan ja suljen sen ostajalle.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Hinta nyt:
1 901 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.8.2017 15:08

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
17.8. klo 15:25

En tunne myyjää, mutta halusin vain mainita asiasta. Toki uusi huutaja on velvollinen lunastamaan huudon. Jos tekee oharit, seuraavana vuorossa oleva voi lunastaa sovittuun hintaan joka yksityisesti sovittiin, jos vielä haluaa.

17.8. klo 15:31

Juuri näin se menee.

17.8. klo 15:23

Siis tässähän voi hyvin tehdä niin että jos myyjä sopii jonkun kanssa yksityisesti hinnan mihin myyjä ja ostaja ovat tyytyväisiä, niin ostaja tekee huutokauppa huudon reippppppaaaasti yli hintaiseksi. Jos joku vielä korottaa, on se myyjälle vain plussaa.

muokattu 17.8. klo 15:31

Juuri sitä tarkoitin että jos yksityisesti sovitaan joku hinta niin ostaja laittaa sen hinnan tuohon huutokenttään, ja suljen sen jos ei joku muu kerkii tehdä vielä huutoa mikä ylittää sen.

14.8. klo 13:52

Hei !
HuutoNetin sääntöjen mukaan et voi enää myydä tuotetta yksityisesti ennen sulkemisaikaa, kun huutoja on tullut eikä sinulla näytä olevan käytössä tarjousvaihtoehtoa.

14.8. klo 17:43

Tiedän sen, mutta ajatuksena oli se että jos joku haluaa ostaa sen suoraan sopivalla hintaa ja on minuun yhteydessä ja sovitaan se lopullinen hinta, niin ostaja laittaa tuohon kohteeseeni sen hinnan ja suljen kohteen ostajalle.