Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kyseessä on julkaisijalta/valmistajalta loppuunmyyty suomijulkaisu (= tätä ei enää saa lisää tilattua)

Kill Arman - 1. tuotantokausi - Kill Arman - Season 1 (DVD)

Kill Arman on maailmanmenestykseen noussut kotimainen kamppailuohjelma.
Huumorin, toiminnan ja matkailun täyttämän 10-osaisen sarjan tähti on mestariräätäli ja muotiguru Arman Alizad. Hän on tavallinen ruokaa ja löhöilyä rakastava suomalaismies, jolla ei ole aiempaa kokemusta taistelulajeista. Arman joutuu ensin Suomessa 4kk rääkkiin, jossa hänestä koulutetaan kamppailija. Koulutuksen jälkeen matka jatkuu 9 eksoottiseen maahan ympäri maailman, jossa Arman kohtaa 9 eri taistelulajin mestarit.

10 jaksoa:
Suomi – Hokutoryu jujutsu
Kiina – Shaolin kungfu
Kambodza – Bokator
USA – Katutaistelu
Japani – Kendo
Malesia – Silat
Etelä Korea – Taekwondo
Okinawa – Karate
Hong Kong – Wing Tsun
Englanti – Nyrkkeily

Näyttelijät

 

vuodelta 2009 ohjaus Arman Alizad

jakso 1: Suomi / Auvo Niinketo / Hokuoryo ju-jutsu
Voiko 38-vuotias, ylipainoinen, liikuntaa harrastamaton ja bilettävä räätäli muuttaa tapojaan? Onnistuuko häneltä soturin kenkiin astuminen? 1. jaksossa Arman on Auvo Niinikedon opissa ja valmentautuu maailmalle lähtöään varten. Auvo Niiniketo on Hokutoryu JuJutsun isä ja suurmestari.

jakso 2: Shaolin temppeli / Shaolin kung fu
Kiinan vuoristossa asuva mestari She De Yang on Shalin kung fun suurin nimi. Arman muuttaa mestari De Yangin orpokotiin asumaan, opettelee 1500 vuotta vanhaa taistelulajia sekä opiskelee munkin askeettista elämää.

jakso 3: Kambodza / Bokator
Arman muuttaa Phnom Phenin slummeihin asumaan Pol Potin kynsistä paenneen mestarin kouluun. Arman opiskelee muinaisen Khmer-valtakunnan omaa taistelulajia, Bokatoria. Samalla hän tutustuu Angkor Watin historiaan sekä Pol Potin kuoleman kenttiin.

jakso 4: Yhdysvallat / Wu shuin kuen
Dallas on yksi Amerikan vaarallisimmista kaupungeista. Mestari Jon Rister on kehittänyt oman lajin kadulla selviämistä varten. Jaksossa Arman tutustuu Amerikan aselakiin sekä käy ampumaradalla ampumassa Osama Bin Ladenia. Arman matkaa Dallasin vaarallisimmalle kadulle ja haastattelee Crips- ja Bloods-jengien jäseniä.

jakso 5: Japani / Kendo
Arman asuu Tokiossa ja opiskelee vanhaa Samuraiden miekkailua, jota nykyään kutsutaan Kendoksi. Arman haastattelee aitoa Samurai-perillistä sekä alamaailman eli Yakuzan jäsentä.

jakso 6: Malesia / Pentjak silat
Malesia on liberaali muslimivaltio, jossa harjoitetaan tappavan vaarallista kamppailulajia nimeltä Peltjak silat. Arman tutustuu nuorten musliminaisten elämään sekä selvittää, miten islamilaiset, kristityt, hindut sekä buddhalaiset asuvat rauhallisissa merkeissä saman katon alla.

jakso 7: Korea / Tae kwon do
Korea on jatkuvassa sotatilassa elävä maa ja Tae kwon don syntypaikka. Arman matkustaa pohjoiseen, maailman tarkimmin vartioidulle raja-alueelle, sekä syö elävän mustekalan. Koreasta Arman matkustaa Englantiin ottelemaan Tae kwon don entisen maailmanmestarin, Daniel Kobbinan kanssa.

jakso 8: Okinawa / Karate
Maailman vanhimmaksi elävä kansa on alkuperäisen Karaten syntypaikka. Arman opiskelee lajia kolmessa eri koulussa ja tutustuu okinawalaisten elämäntyyliin sekä uskontoon, joka on esi-isien palvonta. Okinawalla ei perinteiden vuoksi otella, joten Arman matkustaa Okinawalta Malesiaan ja ottelee Malesian maajoukkueen kamppailijaa vastaan.

jakso 9: Hong Kong / Wing tsun
Mestari Leung Ting on maailman arvostetuin Wing tsunin opettaja. Hän on edesmenneen Bruce Leen opettajan oppilas. Wing tsun on alun perin naisten kehittämä kamppailulaji, joka soveltuu erinomaisesti lähitaisteluun. Arman ottelee kolmen mestari Leung Tingin parhaimman oppilaan kanssa.

jakso 10: Lontoo / nyrkkeily sekä maailmakuulun Chris Crudellin koulu
Lontoo on nyrkkeilyn ja jalkapallon koti. Arman tapaa Chelsean joukkuetta henkeen ja vereen kannattavia jalkapallohuligaaneja sekä nyrkkeilee Englannin arvostetuimmissa saleissa. Jakson päätteeksi Arman lentää takaisin Suomeen, jossa hän kohtaa kehässä entisen Euroopan mestarin, Amin Asikaisen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 21.7.2018 13:19
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.