Kuvaus

TUOTTEEN TIEDOT 

In English with Finnish subtitles.

imdb: http://akas.imdb.com/title/tt0097664/

KASETTI: VUOKRAKASETTI

VERSIO: VHS - PAL STANDARD - KOTIMAINEN

PO: Patrick Dollaghan

OHJ: Bruce McFarlane (as D. Bruce McFarlane)

EXTRAS:

KUNTO: HYVÄ KUNTOINEN

JULKAISIJA: LM Media

ID:

TEHTÄVÄ ON PITÄÄ UTELIAS REPORTTERI POIS TAPAHTUMIEN KESKUUDESTA JA KAIKEN PITI OLLA LASTENLEIKKIÄ. MUTTA KAIKKI ALKAA MENNÄ PÄIN MÄNTYÄ KUN SLADE HUOMAA ETTÄ MIES REPORTTERI ONKIN NAINEN JOLLA ON KAUNIIT SILMÄT JA JOKA ON VARSINAINEN VASTARANNANKIISKI. 

Slade on suupaltti ja olutta kittaava tyyppi. Hän uskoo tulleensa palkatuksi kidnappaamaan eräs reportteri ja estämään tämä tulemasta tapetuksi. Aika yksinkertaista, vai? -Asiassa on vain yksi mutta; kidnapattu onkin nuori ja kaunis amerikkalainen nainen joka on täysin raivostunut sankarillemme ja aivan oikeutetusti. Hän oli juuri paljastamaisillaan hämärän järjestön, joka oli toiminut lähetysavun nimissä ja jota johti - kukapa muukaan -Sladen toimeksiantaja!
Vähitellen tämä nuori pariskunta tajuaa tukalan tilanteensa. He huomaavat olevansa pakolennolla pienkoneella, allaan afrikkalainen pensaisto, perässään armeija hävittäjäkoneineen ja verta janoavat albiinot.
Tämä elokuva on uvattu afrikassa aitojen maisemien keskellä. Kenian fantastinen luonto on täydellinen näyttämö tälle mainiolle seikkailukomedialle.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,50 €
tai
Sulkeutuu 76 vrk 12 h 24 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,50 € Sulkeutuu 76 vrk 12 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.