Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

TEKIJÄ: Borg, Kim
TEOKSEN NIMI: Muistelmia

Kustantaja: WSOY
Painovuosi: 1992
Painos: 1
Teoksen kuntoluokitus: K4- (erinomainen -)
Kieli: suomi
Sivumäärä: 271
Sidostyyppi: Sidottu kansipaperein (kovakantinen)
Teoksen mitat: korkeus: 226mm, leveys: 152mm, paksuus: 34mm, paino: 556g
Asiasanoja: muistelmat ; laulajat ; diskografiat ; säveltäjien teosluettelot

Muuta: hieman kulumaa , kansipapereiden kunto: jonkin verran kulumaa/pienoisia repeämiä

Takateksti: Maailmankuulu suomalainen bassolaula- ja Kim Borg siirtyi 70 vuotta täytettyään eläkkeelle Kööpenhaminan Kuninkaallisen musiikkikorkeakoulun yksinlaulun professorin virasta. Tätä tapahtumaa on edeltänyt harvinaisen mielenkiintoinen elämä. Kim Borg valmistui kemian diplomi-insinööriksi Helsingissä 1946, mutta toimittuaan vain pari vuotta ammatissa siirtyi Ruotsiin jatkamaan lauluopintojaan. Jo [ v. 1951 hän debytoi Kööpenhaminan Kuninkaallisessa oopperassa, minkä jälkeen hänen laulajanuransa avautui nopeasti. f Borg oli ensimmäinen suomalainen mieslaulaja joka kutsuttiin New Yorkin ' Metropolitanoopperaan. 1950-luvulla ' hän oli eniten levyttäviä laulajia. Hän on f ollut kiinnitettynä ja vierailijana kaikissa f Euroopan huomattavimmissaoopperataj loissa ja esiintynyt omin konsertein miij tei kaikissa Euroopan maissa sekä Pohf jois- ja EteläAmerikassa, Australiassa, r Aasiassa ja Afrikassa. Musiikki on muistelmien painopiste, i Paljon nähneellä on luonnollisesti paljon ' kertomista: koulupojan kokemukset 20- ja 30-luvun Helsingistä ja Viipurista, ylij luutnantti Borgin toiminta TKkuvaajana 'jatkosodassa ja tietenkin toimeliaaseen elämään liittyneet merkitykselliset ihmiset, joista Borgilla on kosolti riemukkaita kulttuurihistoriallisiakin anekdootteja. Kim Borg on asunut perheineen viime vuosikymmenet Tanskassa. Vieras ympäristö ei ole kuitenkaan laimentanut hänen mehevää sanomisentaitoaan; se on antanut hänelle etäisyyttä arvioida synnyinmaataan ketään tai mitään kumartamattaja muistella kokemuksiaan hänelle ominaisella huumormiehen otteella.

TOIMITUSKULU: 7,9 euroa (pakettina). 7,9 euron toimituskululla toimitamme niin monta tuotetta kuin haluat. Ulkomaille tilatessasi kysy erikseen postikulu (for foreign orders please ask for the right postal fee).


Tutustu myös verkkokauppaamme www.finlandiakirja.fi, mistä voit tilata suoraan verkko- ja korttimaksulla, laskulla, mobiilimaksulla, erämaksulla, PayPalilla sekä bittirahalla. Toimitustapoina sekä Schenker, Posti että Matkahuolto (myös kotiinkuljetuksella). We ship all over the world!

Katso myyjän muut saman tuoteryhmän kohteet
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 27.3.2018 6:21

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.