Kuvaus

Tästä arvovärigrafiikkataidetta arvostavaan kotiin tai työyhteisöön.

Värigrafiikan vedostus suoritetaan erikoisvärein taide- tai 300 g:n akvarellikartongille. Jokaiseen vedokseen tulee juokseva vedosnumero ja tekijän allekirjoitus.

Tekijän itse valmistamiin vedoksiin tulee asiaan liittyvä lisämerkintä. Valmiiksi kehystetyssä taulussa on museokelpoiset reunuspahvit, sekä pH-neutraali taustapahvi.

Numeroitu 34/380. Signeerattu.

Upeat kehykset, taustapahvissa leima ja edelliselle omistajalle suunnattu omistuskirjoitus. Teos sopii keräilijälle, yrityksen seinälle tai kulttuurikotiin.

Lähetetään asianmukaisesti pakattuna tai nouto Helsingistä, toimitetaan tarvittaessa Helsingin Hakaniemeen tai lähialuille.

Teos on erinomaisessa kunnossa, kuin uusi kehyksineen. Taulun koko kehyksineen leveys 52cm, korkeus 43 cm, kuvan koko 40cm leveys ja korkeus 30cm.

Taidegraafikko, tietokirjailija

Kimmo Pälikkö (1938) on syntynyt Helsingissä. Opiskellut mm. Työväenopistossa, Vapaassa Taidekoulussa ja Taideteollisessa Korkeakoulussa.

Osallistui ensimmäiseen yhteisnäyttelyyn 11-vuotiaana (akvarellit ja savityöt). Maalannut Helsinki-aiheita vuodesta 1965. Katoavaa kaupunkia -taidenäyttelyitä Päliköllä on ollut vuodesta 1970. Muotokuvanäyttely v.1977.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 111 vrk 18 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

249 € Sulkeutuu 111 vrk 18 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.