Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Jakso 1: ”Kolme miestä ja raiteet” (On rails)

Kino on eksyksissä, löytää hylätyn rautatien ja lähtee seuraamaan sitä vain törmätäkseen vanhaan mieheen ,joka leikkaa ruohon raiteilta ja kiillottaa ne. Ja seuraavaan mieheen joka purkaa samoja raiteita... Ja kolmanteen, joka rakentaa edellesin jättämistä raaka-aineista uudet raiteet. Kaikilla kolmella on oma tarinansa ja Kinolla omansa heille. Erikoinen ja erinomainen jakso.

Jakso 2: ”Enemmistöpäätösmaa –Me Itsekkäät”(Ourselfish)

Kino ja Hermes saapuvat maahan, jossa ei ole kuin hautoja ja yksi hieman seonnut mies, jolta he kuulevat
tarinan tämän maan kohtalosta. Maasta, jossa kaikki päätettiin enemmistöäänestyksellä, kunnes jäljelle jäi vain yksi mies. Tämä jakso on esimerkki ideasta ”demokratia, joka meni päin helvettiä”.

Jakso 3: ”Colosseum (Osa 1) – Kostajat” (Avengers -- Part 1)

Kinon matka jatkuu ja hän saapuu maahan, jonka pitäisi olla rauhan keidas metsien ympäröimänä. Kun maahan saapuu, on kaksi vaihtoehtoa. 1) Mennä orjaksi viemärikaupunkiin. 2) Taistella colosseumilla ja voittaa
kansalaisuus (vain yksi kuudestatoista pääsee tänne asti) ja kun on kansalainen saa myös säätää uuden lain. Kino päättää koettaa jälkimmäistä. Ensimmäinen jakso jossa on enemmän taisteluita.

Jakso 4: ”Colosseum (Osa 2) – Kostajat” (Avengers – Part 2)

Kino on selvinnyt finaaleihin asti colosseumilla ja taistelijoita on vain neljä jäljellä. Tässä vaiheessa alkaa hedonistisen kuninkaan hulluus tulla yhä selvemmäksi. Valitettavasti kaikki finalistihenkilöt vaikuttavat mielenkiintoisilta (ei edes sitä pakollista pahista? Kaikilla on motiivit). Jaksossa on lisää vaikuttavia taisteluita ja varsin mielenkiintoinen toteutus suhteellisen tavanomaiselle juonelle ja puhuva koira - se, että Hermes puhuu ei ole niin outoa enää.

Ohjaus - Ryutaro Nakamura
Käsikirjoitus - Murai Sadayuki

Ääniraidat -Dolby Digital 5.1 Englanti
Dolby Surround 2.0 Japani
suomitexti

Tuotantovuosi -04, julkaistu -06.
ilmeisen hyväkuntoinen,muoveissa.

huutajalle pk:t  3,20€.
€urot tilille,postiin menee.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.5.2018 18:14

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.