Tuote on myyty käyttäjälle hannut76 hintaan 6 €

Kuvaus

Kirikou et la sorcière

Pieni, mutta vahva. "Kirikou ja paha noita" on piirretty satu pienestä pojasta, joka tietää mitä haluaa jo ennen syntymäänsä. Kirikou on rohkea, nokkela ja salamannopea, kaikki tarpeellisia ominaisuuksia ratkaistaessa eteen tulevia pulmia. Kirikou syntyy afrikkalaiseen kylään, jonka ilkeä noita on kironnut. Kaivo on kuivunut, naiset ja vanhukset kärsivät ja noita on syönyt melkein kaikki miehet. Noita Karaba on kaunis, mutta ilkeä. Kammottavien ja tottelemattomien robottiensa avulla hän pitää kylää täysin vallassaan. Tilanne on sietämätön ja Kirikou on tuskin ehtinyt syntyä, ennen kuin hän on päättänyt pelastaa kylänsä. Kirikou on ovela ja omistautunut asialleen, mutta hänen pyrkimyksiään ei aina arvosteta, onhan hän kuitenkin pieni lapsi.

"Kirikou ja ilkeä noita" on ollut arvostelu- ja yleisömenestys monessa Euroopan maassa. Ranskassa sen on nähnyt elokuvateatterissa yli miljoona katsojaa.

Ohjaus ja käsikirjoitus: Michel Ocelot (suomenkielinen ohjaus: Kari Tamminen)

Suomenkielisinä ääninä: Roni Kantola, Pepe Laaksonen, Tiina Brännare, Rinna Paatso, Jarkko Pajunen, Matti Ranin, Kari Tamminen, Simo Ervasti ja Maria Hänninen

Kuvasuhde: 4:3
Alue: 2, PAL
Ääni: Dolby Digital 2.0 suomi/ruotsi
Tekstitys: ei tekstitystä
Valmistusvuosi: 1998
suomijulkaisu
Kesto: 72 min
S-7

Animaatio/lastenelokuva. Levyssä muutamia hentoja hiusnaarmuja (toimii virheettömästi), myös kannet hyväkuntoiset.

Myydään joko noutona kotoa tai ennakkomaksulla lähettäen. Postitusvaihtoehdossa ostaja maksaa kauppahinnan päälle postikulut 2,50 €. Postitus vain Suomeen. Yhdistelen postikuluja, mikäli sama ostaja ostaa useampia. 2 kpl DVD:n/Blu-ray:n postikulut 2,50 €, 3-4 kpl DVD:n/Blu-ray:n postikulut 5,00 € ja 5 kpl tai enemmän tulee Ärräpakettina/Postin S-koon pakettina postikuluilla 5,90 €.

Huom!
Katso myös muut kohteeni, joissa paljon DVD- ja Blu-Ray-leffoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.9.2018 18:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.