Kuvaus

Saksalainen kirja kertoo karua tarinaa, kuinka "länsimaat " ovat sotineet Lähi-Idässä ja muka ihmisoikeuksia ja demokratiaa tuoneet paikalle, mutta kirjoittajan näkemyksen mukaan on tulos aivan jotain muuta !  Kansojen elinolosuhteet on tehty vain heikoimmiksi, surkeiksi  ja lisätty samalla kuolemaa,  pelkoa ja köyhyyttä...

Hänen käsityksen mukaan olemme itse luoneet ja synnyttäneet terrorismia lisää ja lisää. Olemme pakkokeinoin murskanneet valtioita ja hyvin toimivia yhteiskuntia ja niiden rakenteita, olemme kädestä pitäen ruokkineet kaikkien Islam milisiien valtaantuloa ja annamme koko ajan aseita ja modernia tekniikkaa Islam kiihkoisten ihmisten käsiin. Toinen käsi kieltää ja toinen ruokkii?? 

Kirja kertoo, kuinka IRAN valtion jännitys-nykytilasta on kiitettävä yksinomaan M16 Britanniaa ja CIA, sillä he molemmat murskasivat toimivan modernin demokratia valtion vuonna 1953 Mossadegh ja nostivat valtaan Iranin shaahin, koska hän myi heille öljyä halvalla, länsimaat Britanni ja USA  toimivat  lierosti ja vain omaa etuaan ajatellen...maan kultuuri oli melko länsimaalaisen avoin ja vapaa, mitään hunnutettuja naisia ei näykynyt, mutta kiitos länsimaiden politiikan, nousi maassaa vastavoimia, jotka tukeutuivat aina vaan enemmän uskontoon ja maa ajautui siksi Islam maaksi !

Kun USA v. 2003 hyökkäsi IRAK valtioon oli taas syynä heidän atomivoimalat ja niissä muhivat atomipommit muut massatuho aseet, joita maa muka omisti ja valmisti...jopa CIA näytti ilmavalokuvia kohteista ja pyysi YK:lta lupaa hyökätä.

Kuvat olivat taitavia väärennöksiä ja USA piti koko YK:ta pilkkanaan, nähtävästi turvallisuusneuvostolle ja YK edustajille saa jutella ja näyttää pajunköyttä, heh heh.. Syitä aina sotaan kyllä keksitään.

BUC25AP801 Kirja, saksankielinen, koko 20x12cm ja 174s. Kirjailija on tunnettu ja hän on toiminut toimittajan tehtävissä lähi ja keski idässä vuosikausia, nähnyt omin silmin, kuinka paikallinen kansa toimii ja mitä se kärsii...paino 223g. käytetty.

Mielipide, että kaikilla kansoilla ja kulttuureilla on oma tahtinsa ja kehityksensä ja meidän länsimainen kulttuuri on vain yksi monista, ei välttämättä edes hyvä, saatikka paras. Jos kansa ei halua syödä Pop Cornia ja Cokista, kuunnella länsimaista nykymusiikkia ja ihailla Euroviisu voittajan partaa ja hänen naisen vaatteita, ei heitä pidä siitä syyllistää ja yrittää asevoimin viedä sinne maahan demokratiaa... rynnäkkökivääri kädessä viemme meidän arvoja ? Islam on vastavoima sille, mitä juuri me teemme,

Kiinan laupias ja ymmärtävä politiikka lienee sitten parempi? Kaikki sota Lähi-idässä on johtanut miljoonien ja miljoonien pakolaisten ottoon EU maihin, paitsi Britannia , Puola ja myös Baltian maat haljuilevat. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,80 €
Sulkeutuu 58 vrk 6 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,80 € Sulkeutuu 58 vrk 6 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.