Kuvaus

Kirjan koko on 19x13cm ja sivuja on 189 kpl, kertoo Hakaristi Saksa aikakaudesta ja on 100% aito, painettu 1941.

Kertoo siitä läpimurrosta, kun Euroopan keskellä vallitsi vaatimus uudesta toimintamallista ja oltiin tyytymättöömiä vanhaan, 1 Maailmansota oli ohi ja ei tuonut ratkaisua mihinkään, rikkaat ja aateliset pysyvät kuin tatti paikoillaan, mutta kansa köyhtyi ja köyhtyi...oliko se muka elintaso kohoamista.    Asunnon ostoon tarvitsi työläinen yli 20 työvuotta !!! Mikä aika, koko elämä menisi asunnon maksuun. Kansa napisi, nyt ei ole oikea suunta. Kommunismi lupasi ratkaista pulmat ja oltiin menossa kohti Lenin herran ideaa....Viiksiniekka Stalin jo hymyili leveästi. Stalin oli perillä Mr. Lenin ideasta, että koko Eurooppa tippuu kommunismiin....

Silloin  ratsasti  "musta hevonen"  paikalle , viikiniekka "Aatu-Herra " pääsi vaalivoittoon, paljolti siksi, että hänen oma  propaganda ministeri viimeisteli ihan jokaisen pikkukohdan huippuunsa, oli HJ partio järjestöjä ja korkean moraalin naisia, jotka olivat ystävällisiä ja kohteliaita, mutta säädyllisiä tummansinisessä hameessaan. 

Masentavaa oli se, että vieraan valtion sotilaita oli kaikkialla "partnereina" mutta eihän sellainen maa ollut mikään vapaa.

Saksa tuomittiin 1. Maailmanodan rauhassa maksamaan voittaja valtioille aiva suunnattomia summia tavaraa...elintarvikkeita ja koksia malmia jne.. ja ne maat vasta pulskistuivat, kun samalla  keskiverto kansalainen Saksassa taisteli lapsilleen edes leipää. Mr. Hitler lupasi, teemme tästä lopun, näin ei saa jatkua, äänestä minut valtaan. Hitlerin valtaantuloa edisti siis paljon juuri 1. Maailmansodan voittajavaltioiden röyhkeä ja koppava toiminta Saksanmaalla.  Ei kukaan pitänyt siitä, että koksijunaa lähti jonona kohti Ranskaa, maksamatta pennin pyörylää ja kansa värjötteli.... 

Berliini poliisi rauhoittaa opiskelijoita , jotka protestoivat epäoikeudenmukaista Versailles rauhansopimusta vastaan. kuva 3

kuva 4, jo paljon ennen Hitler toimintaa oli järjestö  " Teräskypärä " ottanut omaksi merkikseen hakaristin iso valkoinen kypärässä. Se oli merkki voimakkaasta oikeistolais suuntauksesta. Hitler taas tuomitsi sekä kommunistit, sosialistit että upporikkaat ...kaikki samaa porukkaa . Hakaristi symbooli oli ikivanha onnen merkki, Saksassa se oli vahvan oikeistolaisuuden symbooli, kunnes Hitler nappasi sen itselleen poliittiseksi merkiksi. 

kuva 5: RAD eli ArbeitsFront miehet marssivat, teemme töitä vaikka hyvin pienellä palkalla, lapiot olalla!

MIL02JN705 Kirja, 13x19cm ja paino on 241g, kunto hyvä.

Kun Hitler pää meni vallasta sekaisin, luuli hän  olevansa joku maailman poliisi, jonka pitää puuttua  kaikkeen ja kaikkialla, rankaista ja ojentaa mm. Puolaa. Fataali virhe, jota eräät ulkomaat olivat odottaneet kieli vyön alla, se antoi "luvan" mennä sotaan Saksaa vastaan .....alkoivat kansanmurhat, joiden uhreina kuoli Neuvostoliitossa 26 miljoonaa, Saksassa 22 miljoonaa. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

21,90 €
Sulkeutuu 83 vrk 20 h 22 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

21,90 € Sulkeutuu 83 vrk 20 h 22 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.