Kuvaus

Kirjasen koko on 21x16cm ja se kertoo työntekijän järjestön AF  tai RAD loma ja lomamatka mahdollisuuksista. Järjestöllä oli oma nimi " Kraft durch Freude "  eli  " ilosta voimaa " .  Tämä järjestön merkki näkyy kannessa, hakaristi ja eräänlaiset turbiini siivet.  Painettu vuonna 1938.

Yksi projekti oli rakentaa kansanauto ja siksi sen nimeksi tuli VW. Yksi kuva näyttää, kun Hitler vierailee VW tehtaalla ja seisoo VW KUplan vieressä. Jo ennen Hitlerin valtaan pääsyä, oli idea " halpa kansanauto " jo lyönyt itsensä läpi. 

Järjestö KdF järjesti lomamatkoja ja ulkomaille myös. Yksi kuva näyttää, kuinka vuonna 1938 oli suunnitelma rakentaa oma iso uimala Itämeren rantaan. Osa rakennusprojektista tehtiin valmiiksi.  Oli paljon urheilua ja hyvä fyysinen kunto ja reipas terveys olivat tietenkin hyvin tärkeitä. 

MIL04OK701 Kirjanen Hakaristi Saksan työntekijöiden loma ja virkistys matka jne..Paino 70g

Sanotaan, että 2. Maailmansota alkoi, kun Hitler päätti hyökätä asevoimin Puolaan. Puola oli murhannut maassa asuvia saksalaisia ja tilanne oli ikävä. Mutta ihan faktaa tarjoaa moni nykyajan kirja, joissa todetaan, että 2. Maailmansodalla oli monta isää....Sotaa tarvitsi moni länsimaa, ainoa joka ei sotaa tarvinnut, koska omassa maassa oli tarpeeksi tekemistä, oli Stalin. 

Koska Hitler omasi suuria rakennus suunnitelmia omassa maassaan, on outoa, että hän olisi halunnut riskeerata sodalla kaiken. Joku tässä kuviossa on väärin?

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14,80 €
Sulkeutuu 78 vrk 9 h 57 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,80 € Sulkeutuu 78 vrk 9 h 57 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.