Kuvaus

Saksassa oli 1930 luvulla suosittua kuvien keräily albumit.  Tupakkatehdas tms. myy pikkurahalla kirjan tapaisia albumeita, joista puuttuu sata tai useita satoja kuvia... Kuvia taas sai, kun osti tämän tehtaan tupakkaa ja liimasi itse kuvan oikealle paikalleen.

Kirja kansion koko on 31x23cm paksuus 2cm, paino 940g.  Raubstaat England = Ryöstövaltio England. Kansikuva kuinka hirveä luiseva käsi kähmii maapalloa.  Sivuja 130, runsaasti kuvia, liki joka sivulla on kuva tai kaksi. Texti on saksaa ja kertoo historiaa senajan tietomäärän ja tosiasioiden pohjalta... moni asia oli melko tuore ja tieto oli liki ensikäden tasoista....eikä internet propaganda ollut vielä muuntanut sitä....internet toisinaan kaunistelee asiaa, joskus taas propaganda syistä tietoon, informaatioon lisätään tunneperäisiä ilmaisuja......kyllä,tarkasti ottaen on kyse valheista. 

MIL24JA101 Kirja luettelo kansio Britanniasta 1930 lukua, aito ! Painettu v. 1941 Berlin , ehdottomasti aito. 81v vanha

Kartta, josta näkee kuinka merirosvoilulla ja laivastolla otettiin kuninkaan haltuun isoja määriä alueita. Ranskalla oli pieni laivasto ja heidän valtaamat alueet pieniä, Etelä-ja Väli Amerikka jäivät Espanjan ja Portugalin haltuun... Hollanti nappasi pieniä alueita, joista mainittakoon Etelä-Afrikka (kärki) ja kaupunki Amerikassa nimeltään Uusi Amsterdam , myöhemmin sen valloitti Britti upseeri ja sanoi, tämän kaupungin uusi nimi on tästä lähtien New York. 

Entäs Saksa ? Varsinaista Saksan valtiota ei ollut edes olemassa ja kansa keskittyi suoraan vain kaupankäyntiin , HANSA Liitto Itämerellä, jossa kauppaa tehtiin mm. Suomen kanssa, Tallinna oli eräs Hansa kaupunki, yksikään Suomen kaupunki ei listoille päässyt...me olimme liian pikkutekijä. Tallinna ja Pietari Tzaarin Venäjällä vetivät koko Itämeren kauppaa, siihen päälle sitten Ruotsi. 

Britti sotilaat: Uskontoriidan takia murhattiin hirttämällä Irlannissa kokonaisen kylän miehet metsän puihin roikkumaan...kuva julmuuden takia poistettu tästä, kansiossa kyllä mukana..  

Afrikasta orjia ja niiden kuljettaminen Amerikkaan sokeriruoko viljelmille oli rahakasta puuhaa.. Mustat miehet ja naiset vangitsi aina arabit, he olivat ovelia ja vahvoja... heiltä ostettiin orjat. Aluksi oli Hollanti ja Espanja mukana, mutta vuonna 1713 Utrecht sopimus antoi orjakaupan monopolin Briteille, miljoonia mustia kulki valtameren yli Karibian saarille ja Etelä-Amerikkaan.

Entäs USA:aan?  USA:aan mustien orjien vienti ei oikein vetänyt ja vain alle 5%  orjalaivojen lasteista päätyi sinne, sillä puuvilla viljely ei tarvinnut paljon ihmistyövoimaa.      Laivojen kapteenit saattoivat olla  sadistisia ja he keksivät mitä erilaisempaa hupia oman "lastinsa " kanssa laivan miehistölle.  Orjakauppa loppui kun siitä saatava voitto oli liian pieni, vuonna 1833 viimeinen orjalaiva.... Brittilaivojen (kauppalaiva ) miehistö oli oman satamakaupungin kaduilta humalaan sammuneita miehiä, jotka heräsivät merellä, joko töihin tai hyppäät mereen... olit  niinsanottu vapaaehtoinen merimies. 

Kuva kuinka koko maapalloa jakaa Britannia Loordi "Laardi " ja Ranska...Ranska saa vain Eurooppa palaa, oliko se jo enne EU:sta ? 

Britannian vedonlyönti on suosittua ja  nousee ja nousee, mm. aiheita olivat  ; kenen koira tappaa eniten rottia jne.. mikä kukko voittaa jne... Saksan Hessen osavaltion nuoria miehiä koulutetaan Britti sotilaiksi, sillä Britannia sotilaat ovat pääosin muualta kuin Britanniasta, monen aatelisen Loordin ja kuninkaallisen alusmaana  oli joku maapläntti Saksasta ja sieltä otettiin sotajoukkoja. mm. Gibraltar ja Malta saari napataan Brittien haltuun.  Brittien oma eliitin sisäpiiri plutokratia ja  Britti-oligarhet juhlivat linnoissaan, on aatelista ja kuninkaallista herttua Herzog jne.. ja aatelis ideaa viedään myös Saksaan... herrakansaa?

Britannia aloittaa Intian alistamisen vuonna 1785 , kaikki  ympärillä olevat maat jäävät Britannia haltuun, Nepal, Kaschmir villa alueet, Ceylon saari, Birma  ja SIAM,  nykyisin Thaimaa, tärkeä SINGAPORE vaipuu Britti Imperium maaksi,  kun taas ANNAM eli nykyinen Viet Nam jne.. sen ottaa Ranska... Annam valtion kaupunki Saigon on "Aasian Pariisi"...missä valkoiset juhlii ja paikalliset palvelee .....

Intiassa on Sepoys vastarintaa ja sitä ei missään nimessä Britti Imperium voi sietää, julkisia hirttämisiä ja massamäärin, paikalliset upseerit ammutaan kirjaimellisesti ilmaan tykeillä, tuomitut sidotaan tykin kanuunan suulle kiinni ja tykillä ammutaan miehen läpi.     Intiassa otetaan 1900 luvun alussa käyttöön sama taktiikka, kuin mitä he käyttivät jo Buuri sodassa Afrikan kärjessä, maailman ensinmäiset keskitysleirit rakennetaan... Britannia vahvistaa asemiaan Afrikassa ja SUEZ kanava rakennetaan, Britit valvovat laivaliikennettä täälläkin, samoin GIbraltarilla....Välimerelle ei laiva pääse ohi heidän kontrollipistettä... 

ilmestyy uusi taloudellinen kilpailija joka haastaa Britannia Imperiumia, nimeltään Saksa, eletään vuotta 1890... Joku vuosikymmen aikaisemmin oli ollut Britannia sota vastaan Kiina, nimeltään Ooppiumsota... Siinä Britannia väkisin myi huumetta Kiinaan ja maan  London eliitti  rikastui, maan plutokratia teki saman tempun Intian kanssa...Kiina nousi vastarantaan ja saivat maistaa tykinkuulia, ooppiumsota ! ( Kiina ei pitänyt huumekauppiaista, he olivat brittejä. ) 

Etelä-Afrikasta löytyy kultaa ja jalokiviä, alkaa riita alueen herruudesta. Hollantilaiset Buurit vastaan Britti punatakki armeija, buurit ampuvat väijyksistä ja käyttävät sissisota taktiikkaa... Britti sotilaita lisää alueelle ja buurit yhä vaan eivät anna periksi... uusi taktiikka alkaa maailmassa, Britannia rakentaa keskitysleirit ja hakee buurien naiset ja lapset niille, heitä kuolee leireillä 26370 naista ja lasta,  vangiksi saatu buurimies, jolla on ase hirtetään aina... kultakaivokset ja timantti paikat liukuvat Brittien  käsiin.. Etelä-Afrikan kieleksi syntyy Afrikaans ja englanti. 

Vuonna 1914 alkaa 1. Maailmansota ja katso, mitä viha saa aikaan, Lontoossa moppikansa  ryntää Saksan omistamiin myymälöihin ja tyhjentävät ne väkivallalla.  Huudetaan, Saksa täytyy tuhota... huomaa, muualla oli kyse sodankäynnistä, Saksa soti mm. Venäjän tzaarin sotilaita vastaan, ei itse Venäjän kansaa vastaan....Britit taas halusivat tuhota koko Saksan kansaa... omituista . Koko Britti kansa usutetaan vihaamaan Saksaa, osoitus alhaisesta kulttuuritasosta tai lehdistön aivopesu? 

Kun 1. Maailmansota loppuu, pakkolunastavat Britannia ja Ranska , osittain myös Belgia Afrikasta maa-alueita, jotka olivat olleet Saksan hallussa, Saksa menettää kaikki alusmaansa. Nykyinen Namibia ja siellä asuvat saksalaiset olivat tunnettuja hevosista ja Cowboy tyylisestä hatustaan, joskin sen yksi sivu oli taivutettu ylöspäin ja kaulahuivin värit olivat Saksan Keisarikunnan punainen valkoinen ja musta ! 

Britannia siirtyy Arabia maihin, Syyria Iran jne.. alueelle...öljylähteet oli siellä. Britannia on Palestiinassa ja myös koko Egypti on heidän vallan alla....Kiinnostus Arabi maihin herää öljylähteiden myötä. Myös USA kiinnostuu arabimaista...

Paljon myöhemmin ottaa Hakaristi Saksa käyttöön samat värit lipussaan, kuin mitä heillä oli käytössä  ennen 1. Maailmansotaa ja yhä nykyään ovat Saksan lipun värit liki samat, valkoinen on korvattu kulta värillä.... lipussa keltainen.

Tämän mielenkiintoisen kirjan/kansion ulkopuolella voin antaa joitakin "ankkurikohtia", esim. ensinmäinen matkustajalaiva Britannia-USA höyrymoottorilla ja potkurilla aloitti Atlantti ylityksen v. 1843 vieden siirtolaisia Amerikkaan... Saksan satamista lähti USA:aan siirtolaisia vuosien 1850-1930 välillä yli 5 miljoonaa...saksalaista, ja heidän lisäksi miljoonia Venäjän, Unkarin, Puolan jne kansalaisia, hyvin usein juutalaisia, joita sorrettiin heidän uskontonsa takia, se ei ole Kristinuskoa, mm. Islam ei näyttele vielä mitään osaa siirtolaisten keskuudessa .. koska venäläisen, puolalaisen, unkarilaisen,   sukunimen lausuminen oli liki mahdotonta englantia puhuvalle,  niin USA satamissa annettiin uudelle siirtolaiselle  englantilainen uusi sukunimi, siksi ei sukunimen perusteella voi sanoa yhtään mitään henkilön esivanhemmista ... jättimäärät juuri Itä-Eurooppalaisia ovat  USA kansan perusta...moni oli Venäjän asukas. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 25 vrk 22 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

57 € Sulkeutuu 25 vrk 22 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.