Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Laivapojasta Laskuvarjojääkärien kenraaliksi; 

kirja kertoo tarinaa Mr. B. Ramcke joka oli mm. mukana 2. Maailmansodan offensiivissa Kreeta saarelle.

Koko on 23x16cm ja paksuus 25mm. Sivuja 261 ja kirjan lopussa on m/v kuvia sankarin alkuajoista purjelaiva aikakaudella, joitakin kuvia 1910 vuoden sotalaivoista SMS Prinssi Adalbert ja SM iso risteilijä sotalaiva nimeltään "Blücher".     Nimi Mr. Blücher  oli se vanha saksalainen sotaherra, joka ihan todellisuudessa Waterloo taistelun ratkaisi voitoksi ja Napoleon tappion niittasi kiinni. Hänestä käyttivät omat saksalaiset nimeä "Eteenpäin Mars " sotapäällikö. Hän oli jo kuuluisassa "maailman kansojen taistelussa "  eli Leipzig kaupungin liepeillä  lyönyt Napoleonin pakosalle ja siellä kaatuivat vapaan Euroopan puolesta Itävalta, Saksa, Venäjä, Ruotsi jne.. koska Napoleon yritti omilla sotaliitoilla  ( sotilasliitto ) alistaa ja puristaa koko Euroopan oman valtansa alle. Napoleon oli diktaatorin otteilla oleva sotaherra. 

Saksan Laskuvarjojääkärit olivat kovia poikia ja jos en väärin muista, kokeilivat natsit kerran laskuvarjojen maastomaalausta ja koneesta ehti monta kaveria jo hypätä, kunnes huomattiin, etteivät heidän laskuvarjot  aukea, maali oli tarttunut kuivuessaan kiinni jotenkin ja hyppääjä raukat syöksyivät maahan soihtuina ....laadunvalvonta oli siis pettänyt. 

Kirjan kunto on aika heikko ja sitä on korjattu liimaamalla kirkas teippipinta suojaksi, mutta osa sisälehtiä on siitä huolimatta selkäliimauksestaan irti. Yhdessä kuvassa on Kreeta saarella muistomerkki syöksylennossa oleva kotka, saksalaisten kunniaksi. Hyökkäys Kreetalle oli kuitenkin sodan kannalta merkityksetön, sillä Britannia Imperium piti Välimeren porttia Gilbraltan hallussaan, samoin Suez kanavaa, Palestiinaa, Syyriaa  ja Eygptiä ne olivat kaikki Britannia ja Ranskan alusmaita, joten koko Nazi-Saksan mahdollisuudet  saada edes tasapeli sodassa olisi ollut enemmän kuin erittäin suuri ihme. Toki London Fleet Street lehdet kirkuivat jo Kreetan hyökkäyksen aikoihin " Paha Hitler vie meiltä saaret " mutta se oli täysin höpö-höpö uutista ja normaalia lehdistön tekemää mummokansan peloittelua ja paniikki mielialan nostoa, propagandaa. Lehdistön uutisointia ja kansan paniikki mielialan nostoa ohjasi niiden takana oleva "suuri raha" ja koko sodan hyöty oli heidän käsissä, sota on aina myös liiketoimien suuri buumi. 

Laskuvarjo jääkäreitä kuljetettiin jokapaikanhöylä lentokoneilla Junkers JU 52 , joka oli aika hidas ja siksi usein helppo maali vihollisen sotahävittäjille. Hitler käskystä ei Nazi-Saksa oikeastaan rakentanut ollenkaan raskaita isoja pommilentokoneita, kuten taas tekivät anglo-saksiset maat ; He rakensivat ja kehittivät isoja pitkänmatkan raskaita pommikoneita : Lancaster , B 17 jne... Saksa ei edes ollut ajatellut muiden maiden kaupunkien massiivista pommitusta  ollenkaan. 

MIL16NV401 Kirja sota ja hakaristi aikakausi Saksassa, kesti n. 12 vuotta. Siis tavattoman lyhyt aikajakso ja siitä viimeiset 6 vuotta oli sotaa.  Kun vertaa tätä 6 vuoden aikajaksoa, miten paljon kirjoja ja elokuvia juuri siitä tehdään, on sekin eräs pikku ihme. Toisaalta koko tappelu vastaan Saksan tekemään talousnousua vei ennenaikaiseen hautaan 60 miljoonaa ihmistä.  Aina kannattaa keskittyä rauhaan.   Kohde on Hampurissa, Saksa.  Paino 578g. Yllensä muiden huutojen mukana, sillä yhdistelen huutoja kernaasti.

Lentokone Laskuvarjo Kreeta Kreikka Ilmavoimat Luftwaffe aito vanha kirja, painettu 2. Maailmansota aikana.
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan silloin kysy tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Usein tavara on maannut laatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 
Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi 100%:sti takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

10,98 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.11.2017 14:41

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.