Kuvaus

Kirjanen kertoo ja näyttää, millaisia olivat monen maan liput, kun elettiin vuosia 1927 ja siitä eteenpäin aina 2. Maailmansotaan asti. Koko on 22x15cm ja sivuja 18. Kuvattuna ovat monien maiden liput senaikaisen maailma käsityksen valossa. Monet valtiot ovat lakanneet olemasta, tai vaihtaneet nimeä jne..Birma, Abessinia,Congo, Vapaakaupunki Danzig, Jugoslavia, Persia, Neuvostoliitto, eli sosialistinen valtio, nykyään raaka puhdas kapitalismi,   Siam,   Tzekkoslovakia. Paino 67g, käytetty, kunto aika hyvä. Pistä talteen, kun vielä näitä liikkuu museoiden ulkopuolella.  Harvinainen ?  En sanoisi ihan näin, vaan parenminkin hyvin harvinainen !!!

Kun katsoo Saksan lippuja, huomaa että ei eletty vielä hakaristi aikakaudessa. Hakaristi lippu ilmestyi kuvaan vakavassa mielessä valtion käyttöön vasta Hitler vaalivoiton jälkeen vuonna 1933. Hitler jankutti kansalle jatkuvasti, kuinka väärin ja epäoikeudenmukaisesti muut maat olivat Saksaa kohdelleet 1. Maailmansota rauhansopimuksessa Versaillesin peilisalissa. Hitler oli tässä asiassa aivan oikeassa. Moni historoitsija puhuu 30 vuoden sodasta , vuodet 1914-1945 joka oli yhtä ja samaa rasistisuuteen asti olevaa vihaa ja pelkoa nousevaa teollisuusvaltioita Saksaa kohtaan. Saksa haluttiin keinolla millä hyvänsä tuhota.

Samassa rytinässä murtui myös vanha Tzaarin Venäjä, kaatui komeasti , kun länsimaiden avustamana lähetettiin sinne Mr. Lenin.

1. Maailmansodassa oli Tzaari ikävä ja typerä valtiomies, hän lähetti omia talonpoikiaan huonoissa varusteissa sotimaan vastaan Saksa. Hänen vaimo Tzaaritar polvillaan rukoili häntä lopettamaan sodan, samoin joka päivä Mr. Rasputin pyysi myös Tzaaria lopettamaan sodan, tuloksetta !  Kansa itki tuskasta ja kärsi, joka oli hyvää maaperää valtion muutokselle. 

A06JL503a Kirja Lippuja käytetty, painettu Leipzig Saksa,  ennen 2. Maailmansota aikaa.

Neuvostoliitto muutti lippunsa "Sirppi ja Vasara " muotoon vuonna 1937.  Kirjassa on kuvattuna  heidän lippu, mikä  oli käytössä vuodet 1918-1937, kuten monet Suomen historian tuntijat toki tiesivätkin aivan heti.

Suomen historia oli ja varmaan tulee aina olemaan sidottu naapurimaan historiaan.  Geopolitiikkaa ei voi muuttaa ja hae ystävät läheltä ja viholliset kaukaa on ollut järkevien politiikkojen kansanviisaus kautta aikojen.

Naapurivihan lietsominen ja yllytys sotaan ovat asioita, joita pitää kavahtaa.... Hitler teki juuri tässä väärin ja hänen jalanjälkiään seuraava on aina vaarassa menettää kaikki ja tapattaa oma kansa. 

Kohde on Hampurissa, Saksa
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
 Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 
Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

19,70 €
Sulkeutuu 90 vrk 13 h 11 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,70 € Sulkeutuu 90 vrk 13 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.