Kuvaus

Saksankielinen kirja kertoo, kunka kokenut toimittaja lehtimies näkee asiat nykymaailmassa. Lehdistöä ja uutisia ohjaa ja valvoo kulissien takaa politiikot, salainen palvelu agentit ja ennenkaikea ison rahan edustajat. Nämä muovaavat uutisen sellaiseen muotoon, kuin halutaan ja kansa saa manipuloitua tietoa, uutista....kansaa johdetaan näin, he elävät eräänlaisessa illuusio maailmassa ja kansa muodostaa oman käsityksen maailman menosta aivan väärien tosiasioiden pohjalta....heh heh, eletään satumaailmassa !  

Tuntuuko, että sinua manipuloidaan ja ajatuksia ja mielipidettä asioista muokataan?  Jos avasit suusi, sait vastaasi  pystyyn nostetun sormen, älä puhu noin,  taidat olla fasisti tai natsi...maailman länsi tai itätrollit syytävät koko ajan "tietoa " maailmasta, jos uskot johonkin heistä , niin sillä ei ole sen enempää totuuden pohjaa kuin vastakkaisella "tiedolla "....tietoa muokataan kaikkialla ja joka maa vakoilee toisia ja joskus ne  yrittävät manipuloida vaaleja omassa maassa ja myös vieraissa maissa....

on aivan sama, uskotko länsi itä vai etelä trolleihin ja tarinoihin, kaikki ovat vääristeltyä totuutta... 

Kirjoittaja kertoo matkustaneensa erääseen arabi maahan ja hänen piti kirjoittaa lehti artikkeli maasta. Kun hän meni hotellihuoneeseen ja avasi oven, oli huoneessa jo kuvankaunis nuori nainen....nainen sanoi olevansa oikeassa huoneessa jolloin kirjoittaja (lehtimies) meni alas reseptiooniin ja kysyi, onko hänelle annettu  vahingossa väärän huoneen  avain....

Ei ollut, vastattiin  ja hän lähetti nuorena miehenä naisen matkoihinsa,  nainen oli varmaan väärässä huoneessa. Kun hän seuraavan päivänä palasi hotelliin ja oli syönyt loistoruokaa ja juomaa, nähnyt paljon maan johtoa ja kirjoittanut asioita ylös...hän avasi hotellinsa oven...taas yllätys !!! Nyt oli huoneessa vuorostaan nuori mies odottamassa häntä.

Kun arabi valtion huolenpito oli kaikinpuolin loistavaa, niin kirjoita nyt sitten maan naisen heikosta asemasta jne...ei, kirjoitat artikkelin vain positiivisista asioista ja suljet silmäsi muulta....lehden lukija saa käsityksen maasta, joka on selvästi eri kuin mitä se todellisuudessa on.... 

BU03AG901 Kirja , saksankielinen. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,90 €
Sulkeutuu 58 vrk 17 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,90 € Sulkeutuu 58 vrk 17 h 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.