Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Vanha saksankielinen kirja U boot sodasta eli sukellusvene touhusta ja painettu vuonna 1938. Kertoo meri taistelu kovuudesta ja koko vaikeudesta olla veden alla ja tulla pintaan, torpeedoida vihollislaivoja pohjaan. Huomaa, kuvaa sotaa vuonna 1917/1918 ja kas kummaa.....silloinkin olivat ihmiset ihan samanlaisia, ei kukaan halunnut kuolla. 

Kirjan yleiskunto aika rapistunut, joitakin kuvia sisällä ja hyvin mielenkiintoinen jokaiselle meri Atlantic laivasto laiva alan kerääjälle. Koko 20x13cm, paksuus 3cm, sivuja 229 kpl.

MIL09OK301 Kirja merisota paino 398g Kohde on Hampurissa, Saksa

Kirjan ulkoinen kunto on aika heikko, sivut toki kiinni. painettu vuonna 1938 

Nykyiset uudet historiantutkimukset ovat katsoneet koko Euroopan vitsaukseksi 1. Maailmansodan , sen alkusyy ei ollutkaan terroristi serbi, joka halusi Serbiaa vapaaksi Itävalta-Unkari kuningaskunnasta, vaan isojen valtioiden kaikki päämiehet, jotka himoitsivat valtaa ja kunniaa.

Syyllisiä sotaan olivat Ranska, Britannia, Venäjä ja Saksa, Itävalta-Unkari kaikki niiden "jehut" yhdessä olivat aivan yhtä pahoja ja kirkuivat sotaa ja halusivat siten saada itselleen voittoa ja kunniaa. 

Meille ihmisille on tyypillistä syyttää virheistä muita ja itse olla muka täysin viaton syytön, joka vedettiin muiden pahojen toimesta mukaan asiaan.

Kun 1. Maailmansota 28.7.-1914 kesti 11.11.1918 ja sen uhreiksi joutui yli 20 miljoonaa kuollutta, samalla tipahti koko maapallon johto ja herruus Euroopan käsistä ja sen nappasi USA kouraansa, on tämä sota se aivan kaikista tärkein ja ei suinkaan mikään  "vanhojen iso-isien pieni miekkailu kähinä".

Samassa rytäkässä tapahtui vuonna 1917 vallankumous Venäjällä, joka suistui myös pois raiteiltaan. Vallankumousta ei suinkaan aloittanut joku Lenin, vaan se oli jo kuukausia vanha, kun Mr. Lenin saapui rähinäpaikalle. Mutta hän oli oppinut Saksassa ja Lontoossa jotain: Kaikki  lehtitalot, uutistoimistot, radiot ja muut lennättimet heti oman vallan alle, oli hänen  aivan ensinmäinen käsky. Lehtien ja uutisten avulla sai Lenin porukka  tuputettua kansalle "uutista" ja "infoa" jolla sitä johdettiin  kuin karjalaumaa....massaa ohjataan ja itse naureskellaan makeasti sivussa, kuinka ne aivan kaikkea uskookin....kun se on mustaa valkealla. 

Aivan uusi Australiassa kirjoitettu kirja Cristopher Clark katsoo kerrankin asioita suoraan hermon ytimeen. " Kuinka unissakävelijät menivät Euroopan maat toistensa kanssa sotaan". Hän toteaa myös, syy sodan syttymiseen ei ollut joku kiihko serbi attentaatti, tai joku Saksan keisari, vaan syyllisiä olivat suurta hegemoniaa himoitsevat  Euroopan johtajat (jo vuosina 1800 alkanut kolonniamaiden alistaminen ) ja kaikki em. maat olivat tasan yhtä syyllisiä sodan syttymiseen. Saksaa syyllistivät pääasiassa ranskalaiset, jotka olivat katkeria ....2. Maailmansodan jälkeen kirjat, joiden kirjoittaja oli erään uskontokunnan jäsen, "löysi " aina Saksan keisarin syylliseksi. 

Sotaan osallistuneilla mailla oli kaikilla vahva usko siihen, että se maa voittaa sodan, jolla on ensiksi mobilisoitu armeija valmiina sotaan. Kun rauha taas tuli, kielsivät kaikki kuorossa moisen ajatustavan ja syy oli aina se sama , että juuri meidän päälle hyökättiin.
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta! 

Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Suurin osa on peräisin perheen käytöstä, aivan pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi 100%:sti takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

8,98 €
Ilmoitus on sulkeutunut 31.1.2018 20:14

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.