Kuvaus

Varmaan aivan jokainen upseeri ja ase sota asioista kiinnostunut tietää Napoleon herran ja hänen suunnattoman halu alistaa muut Eurooppa kansat. Hänellä oli paras armeija, hyvä ja tehokas, sekä hänellä oli nero silmä taistelun taktiikassa.  Hänen ensinmäinen takaisku tuli vasta , kun hän suuruudenhullussa ideassa lähti kohti Venäjää ! Toinen samanlainen ikävä tappio juttu Napoleonille oli Saksan Leipzig " Kansojen Taistelussa "  jossa tuli jälleen turppiin, nyt olivat Itävalta,  Saksa ja Venäjä ne, jotka näyttivät kaapin paikan ja puolustivat Eurooppa vapautta ;  Napoleon pakeni. Kolmas kerta oli Waterloo, ja se oli jo lopullinen kolmas tappio ! 

Waterloo taistelu olisi päättynyt kyllä melko varmasti Napoleonin  voittoon, he olivat hyviä, mutta sitten astui äkkiä näyttämölle "musta ritari peloton"  eli Saksan Blucher...73v vanha ja häntä nimittivät hänen alaiset kenraaliksi "Eteenpäin Mars " ja kun oli jo tappion mustat korpit lentelemässä ja kaartelemassa kaatuneiden ruumiiden  yläpuolella.....oli melko selvää, että Napoleon voittaa....niin kuin tyhjästä tuli Blucher ja 30,000 tuoretta reipasta ja innokasta saksankielistä miestä ja katso, tilanne alkoi muuttua ja Napoleonin melkein voitto muuttuikin äkkiä tappioksi ! Hollannin Prinssi Wilhelm Orange oli tarmokas sotimaan ja hänen kunniaksi on Hollanti aina ORANSSI värissä, oli kyse jalkapallo pelistä tai mistä vaan---Hollanti on aina oranssi !  ( Tiedät siis syyn: Waterloo taistelu ) 

Kirjasen sivuja on 31 kpl ja koko 19x13cm, paljon kuvia ja texti on usealla kiellellä, ei suomea. Käydessäni viimeksi paikalla, oli siellä samaan aikaan isoja turistibusseja Bulgariasta. 

MIL27AP711 Kirja Waterloo ....taistelua ei käyty ihan tarkkaan ottaen Waterloo paikkakunnalla, mutta sen nimen osasivat Britit toitottaa maailmalle.  Britit myös ylistivät maailmalle heidän "infoa" , että he voittivat, vaikka heidän armeija oli kukkulan laella ja asema oli kuin Villi-Lännen vankkuri kehästä vastaan intiaanit.   Puolustus-sotaa siis, mutta  taistelun  luonne muuttui vasta, kun ärhäkät aktiiviset  Saksan Preussin Blucher joukot päästettiin irti Napoleon miesten kimppuun.  No, historian kirjoittaaa aina voittajat ja suurin osa historiaa on anglo-saksien maailmalle julkaisemaa tarinaa.....  Joka käy Brysselissä, ajaa usein katsomaan nykyistä Leijona-kukkula monumenttia ! Hattu pois päästä, siellä kaatui iso määrä urhollisia rohkeita miehiä, he kaikki olivat kunnon Eurooppalaisia !

Ranska kukistui ja kyse ei ollut senajan EU:sta, vaan parenminkin oli se ensinmäinen laaja Eurooppa sota, jossa vallan Euroopassa halusi ottaa Ranska. Bryssel ja Strassburg ovat yhä nykyään ranskankielisiä paikkoja, vaikka suurin äidinkieli nyky EU:ssa on saksankieli....sillä ei ole siitä huolimatta edes virallista asemaa !  Jokainen tietää, että taas Euroopan yleisin äidinkieli on venäjänkieli ja sen muunnokset, ukraina jne... ja kun EU laajenee kohti itää, nousee venäjänkieli tärkeäksi. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,35 €
Sulkeutuu 76 vrk 16 h 18 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,35 € Sulkeutuu 76 vrk 16 h 18 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.