Kuvaus

Ensimmäisessä kuvassa takana kirjekuoret, yhteensä 19 kpl. Edessä vasemmalla kirjepaperiarkit (10x18) joissa kellertävä palkki alareunassa. Näitä on arviolta parikymmentä. Vieressä sileää puolikiiltävää "vanhanaikaista" kirjepaperia (noin 13x16 cm) 13 arkkia. Edessä Hello Kitty papereita (9x14,5) viisi paperia. Vaaleanpunaista paperia on noin 60 kpl (16x11cm). Keltaista (A5) on kolme.

Toisessa kuvassa paperia jossa sininen alareuna on kolme. Oikealla olevassa A5-kokoisessa lehtiössä on noin 50 arkkia. Edessä vihreäkuvioista paperia on 13 arkkia.  Vanhaa valkoista hieman liukasta paperia on noin 20 arkkia. Paperia jossa nauhalivio on kaksi.

Kolmannessa kuvassa on kolme kartonkikorttia joissa on sama kuvio molemmin puolin. Koko on A5. Alla on viivoitettu A5 kokoinen kirjelehtiö ilman kansia sekä hempeänvärisellä yläpalkilla koristelyu paperia muutama arkki. Lisäksi vielä unicefin kirjekortti, joka unohtui kuvasta.

.. yhdistelen mielelläni lähetyskuluja ja lähetyksiä. Jos huudat useamman kohteen niin katson lähetyskulut paketin koon ja painon mukaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,50 €
Sulkeutuu 107 vrk 19 h 59 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 107 vrk 19 h 59 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.