Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos MIEHEN PÄIVÄKIRJAN ystäville..

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN TÄNNE NYT VALTAVAN KASAN MUUN MUASSA; ELÄMÄNKERTATEOKSIA, MUSIIKISTA, TEATTERISTA jne kertovia kirjoja, sekä myös NIMIKIRJOITUKSILLA VARUSTETTUJA TEOKSIA. 

 

Knut Faldbakken: MIEHEN PÄIVÄKIRJA  

Paljastava kirja miehen elämästä ja ajatusmaailmasta

Kolme hyvin erilaista miestä kirjoittaa päiväkirjaa kokemuksistaan ja ajatuksistaan. Miehillä on elämässään yksi ainoa yhteinen tekijä: suhde samaan naiseen. Yksi miehistä on varas. Hän on jättänyt työpaikkansa suuressa vakuutusyhtiössä, elättää itsensä varastamalla ja saa siitä suorastaan seksuaalista tyydytystä. Toinen on hellyydenkipeä nuorukainen, joka takertuu naiseen koiramaisen palvovasti. Kolmas, kova liikemies ja entinen huippu-urheilija, on naisen aviomies, joka kirjoittaa omaa päiväkirjaansa vankilassa.
Tapahtumien kulusta, syistä ja seurauksista muodostuu kuva miehen rakkauden tavoittelusta, onnistumisesta ja epäonnistumisesta, suhtautumisesta naiseen, alistamisesta ja alistumisesta, kaiken kaikkiaan miehen maailmasta ja miehenä olemisen vaikeudesta.

Suomentanut Mikko Kilpi

1. painos

Porvoo - Helsinki - Juva

WSOY:n graafiset Juva 1985

Kirja painaa yli 500g

VOITTOHUUTO ja PK. 5.95e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
tai
Sulkeutuu 97 vrk 5 h 42 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,95 € Sulkeutuu 97 vrk 5 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.