Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Koala Veljekset - Kapteeni Niilo ja muita tarinoita (DVD)


Apua on tulossa! Täältä tulevat Riku ja aavo – Koalaveljekset, joiden elämäntehtävänä on auttaa muita. Näissä mahtavissa uusissa jaksoissa Riku ja Paavo auttavat ystäviään ja osoittavat ystävyyden ja toisista välittämisen tärkeyden!

JORIN VAPAAPÄIVÄ
Eräänä päivänä Jori huomaa tyrmistyksekseen, ettei posti ole yhtään jaettavana. Jori on ymmällään – mitä hänen pitäisi tehdä vapaapäivänä?

ARTTU TULEE APUUN
Kun Arttu yrittää auttaa Liisaa pelastamaan leijan, Arttu jää itse jumiin puuhun ja Koalaveljesten on tultava vuorostaan pelastamaan hänet.

LIISA AJAA JÄLLEEN
Eräänä päivänä Liisa tippuu skootterinsa selästä ja pelästyy aika tavalla. Riku ehdottaa, että parasta on kiivetä heti uudestaan skootterin selkään, mutta Liisaa pelottaa!

KAPTEENI NIILO
Niilo haluaa lentää lentokonetta enemmän kuin mitään muuta. Niilo pyytää Rikua antamaan hänelle lentotunteja ja Riku antaa Niilolle paksun kirjan, josta voi opetella kaiken tarvittavan.

MILLAN SUURI SEIKKAILU
Milla päättää järjestää Suuri seikkailu -retken, mutta päätyy Artun ja Niilon kanssa nälkäisenä ja eksyneenä erämaahan! Onneksi apua on jo tulossa!

NILON VIERAS
Niilo keksii itselleen mielikuvitusystävän, joka asuu hänen kanssaan asuntovaunussa, käy eväsretkillä ja ostaa jäätelöä. Mutta entä Niilon muut ystävät?

Kesto:
60 min

Puhe:
Suomi, Ruotsi

R2

K-3

Suomijulkaisu

Lasten 1.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.9.2018 0:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.