Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

tApua on tulossa! Täältä tulevat Riku ja aavo ? Koalaveljekset, joiden elämäntehtävänä on auttaa muita. Näissä mahtavissa uusissa jaksoissa Riku ja Paavo auttavat ystäviään ja osoittavat ystävyyden ja toisista välittämisen tärkeyden!

tJORIN VAPAAPÄIVÄ
tEräänä päivänä Jori huomaa tyrmistyksekseen, ettei posti ole yhtään jaettavana. Jori on ymmällään ? mitä hänen pitäisi tehdä vapaapäivänä?

tARTTU TULEE APUUN
tKun Arttu yrittää auttaa Liisaa pelastamaan leijan, Arttu jää itse jumiin puuhun ja Koalaveljesten on tultava vuorostaan pelastamaan hänet.

tLIISA AJAA JÄLLEEN
tEräänä päivänä Liisa tippuu skootterinsa selästä ja pelästyy aika tavalla. Riku ehdottaa, että parasta on kiivetä heti uudestaan skootterin selkään, mutta Liisaa pelottaa!

tKAPTEENI NIILO
tNiilo haluaa lentää lentokonetta enemmän kuin mitään muuta. Niilo pyytää Rikua antamaan hänelle lentotunteja ja Riku antaa Niilolle paksun kirjan, josta voi opetella kaiken tarvittavan.

tMILLAN SUURI SEIKKAILU
tMilla päättää järjestää Suuri seikkailu -retken, mutta päätyy Artun ja Niilon kanssa nälkäisenä ja eksyneenä erämaahan! Onneksi apua on jo tulossa!

tNILON VIERAS
tNiilo keksii itselleen mielikuvitusystävän, joka asuu hänen kanssaan asuntovaunussa, käy eväsretkillä ja ostaa jäätelöä. Mutta entä Niilon muut ystävät?
tPiirretty

tKuvasuhde: 4:3 Full Frame 1.33:1
tÄäniraita: Dolby Digital 2.0 - Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja
tKesto: 60 min
tIkäraja: K-3
tTuote on uusi, vielä muoveissa.
tHinta sisältää ALV 23%.


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,41 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.8.2018 13:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.