Tuote on myyty käyttäjälle kahkar hintaan 99 €

Kuvaus

Huudettavana otsikon ja kuvien mukainen hieman harvinaisemman tyyppinen CD-soitin.

Tavaratalojen ja hypermarkettien (Anttila, Prisma, Citymarket, Sokos ym) entisaikain musiikkiosastoilta tuttu koekuunteluasema, ns. "top ten" -soitin. Paikka kymmenelle CD-levylle ja yksinkertaiset kontrollit (vihreät nappulat: seuraava kappale / edellinen kappale, sininen nappula: seuraava levy) sekä kirkas ja iso selkeä näyttö, joka näyttää aina soitettavan levyn ja kappaleen numeron. 

Soitettavien levyjen kannet asetetaan muovikehikoihin näytille ja itse CD-levyt sujautetaan soittimen sisään Sonyn 10 levyn vaihtajaan (etukansi aukeaa mukana tulevalla avaimella). Mukana tulee kaksi paria MB Quartin kuulokkeita, jotka ovat jo hieman elämää nähneitä ja kumiosiltaan vuosin saatossa hapertuneita, mutta soivat edelleen hyvin. Soittimeen voi vaihtaa helposti uudet isoa plugia (tai adapteria) käyttävät kuulokkeet näiden tilalle, mikäli haluaa (ks. kuva 5). 

Videokuvaa laitteesta

Kuvista ja videosta poiketen punainen (ja aika karu) "Kuuntelulaite"-teksti on sittemmin poistettu laitteen alalaidasta. Levyjä ei myöskään tule mukana, ovat kuvissa mukana vain malliksi. Myös yhtä muovista cd-levyn kansikehikkoa on korjailtu saranan kohdalta liimalla, kun muovi on joskus antanut periksi. Etupaneelissa on lisäksi kaksi tyhjää kehikkopaikkaa. 

Levykauppa, miesluola, mancave, antikvariaatti, divari, musiikkiliike, kotibaari – tämä sopii vaikka minne. Pulttaa seinälle, ja anna palaa!

Soitinta testattu viimeksi pari viikkoa sitten ja koetettu, että toimii. Mekanismit toimivat ja kaikki levyt soivat puhtaasti. Näin vanhalle laitteelle ei kuitenkaan uskalla antaa sen isompia toimivuustakuita, joten myydään as is -periaatteella. Soitin toimii normaalilla verkkovirralla.

HUOM:

- Kohteen sulkeuduttua saat maksuohjeet ja tilitiedot vakioviestissä
- Maksu 5 arkipäivän sisällä kohteen sulkeutumisesta, muutoin negatiivinen palaute ja kohde uudelleen myyntiin
- Useamman tuotteen ostajalle postikulujen yhdistely on mahdollista
- Pakkaan tuotteet hyvin, mutta en vastaa postin tekemistä vahingoista
- Nouto mahdollinen erikseen sovittaessa

Hakusanoja:

cd, cd-levy, c-kasetti, kasetti, vinyyli, lp-levy, lplevy, lp levy, minidisc, jukeboksi, jukebox, jukeboxi, levysoitin, boombox, ghettoblaster, levynvaihtaja, retro, vintage

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
99 €
Ilmoitus on sulkeutunut 8.8.2021 21:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
5.8. klo 11:06

Laitteen mitat?

6.8. klo 8:48

Moi. Leveys n. 42 cm, korkeus n. 37 cm, syvyys ilman cd-kehikkoa n. 16 cm ja muovikehikkojen kanssa n. 30 cm.