Kuvaus

Saksalainen Gotha posliinitehdas lopetti toimintansa vuonna 1942 ja tehtaan tuotannon  huippuvuodet ajoittuvat tuonne  vuosiin 1910-1920 , jolta ajalta myös tämä kaunis koira  figuuri on. Pituus 20 cm ja paino 222 g.

On täysin ehjä, joitakin pieni mustia  polttopisteitä on, mutta ne ovat tulleet jo tehtaalla tuotanto vaiheessa ja ne eivät ole vikoja.  Mustat pisteet tulevat posliiniin, kun raaka-ainemassa ei ole aivan puhdasta homogeenistä ja tämä pieni epäpuhtaus yksinkertaisesti palaa polttouunissa ja tekee mustan pisteen posliinin pintaan.    Vuosina 1900-1920 oli asia aivan normaalia. 

Figuuri on vanha ja kaunis, valmistus ajoittuu tuonne 1906-1930 vuosiin. Upea vanha ja aito......arvo voi vain kohota !!!  Pidä tallessa, sillä saksalainen posliini ei ole mikään Suomen "  Muumi tai Arabia huumeentapainen äkkinäinen  vouhotus  ja muotijuttu"  vaan vanhan arvokkaan saksalaisen posliinin keräilijöitä on ympäri maailmaa ja heitä on ollut aina!  Keräilijöiden määrä ja heidän kysyntä tekee tavaran arvokkaaksi. 

A25JL614 Koira figuuri poslinia Gotha ja tehtaan logo pohjassa, myös kirjaimet logo kaiverrettu. Ehdottomasti aito ja vanha, tuollaiset 90-110v on jo tullut koiralle ikää. Säilytä huolella. Saksan vanhaa posliinia arvostetaan ja tavarassa rahallinen arvo on jotenkin turvassa inflaatio sanktio boikotti hallituksien tempuilta...jopa pankkitiliä parempi säästöturva. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 78 vrk 4 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

95 € Sulkeutuu 78 vrk 4 h 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.