Kuvaus

Koirasi Kaipaa Tekemistä - levy 5 (Valjakkoajo, Greyhound Racing, Canicross) DVD.

Takakannen kuvaus: suomi

Viidennessä levyssä tutustutaan koirien vauhtilajeihin;Valjakkoajoon, Greyhound kisoihin ja Canicrossiin.

Valjakkoajo: Valjakkourheilu on koiran ja ohjaajan yhteistä hauskanpitoa. Se mielletään yleensä talvilajiksi, jonka kolme eri muotoa ovat valjakkoajo, valjakkohiihto ja uusimpana koirahiihto. Sulan maan lajit ovat koirajuoksu, koirapyöräily ja kärryajo, joiden ansiosta valjakkourheilusta on tullut parin viimeisen vuoden aikana ympärivuotista toimintaa. Haastateltavina ovat valjakkoajon sprinttiluokassa kilpaileva Osmo Hakasalo ja Hauvojen Hall of Famessa Suomen menestynein valjakkourheilija Pasi Heinonen

Greyhound Racing: Greyhound Racing on vauhdikas laji, jossa nopeudet kiihtyvät muutamalla loikalla maksiminopeuteen, jopa on 70km/h. Täydessä lähdössä on maksimissaan kuusi koiraa, jotka lähetetään samanaikaisesti aukeavista lähtökopeista. Radan sisälaidassa kulkee motorisoitu keinojänis eli viehe, jonka perässä koirat juoksevat. Greyhound Racing jaksossa haastateltavana ovat VGU:n Kimmo Alamartimo sekä Hauvojen Hall of Famessa esittäytyy 2006 suomenmestari Hannu Niemi ja Click Up.

CaniCross: Koirajuoksussa koira vetää juoksijaa ja sitä voi harrastaa kuka tahansa, millaisella koiralla tahansa. Kaikki koirarodut pienistä seurakoirista lähtien voivat juosta yhtä kovaa kuin ihminenkin. Koirajuoksua ei voida pitää välineurheiluna, sillä aluksi ohjaaja tarvitsee vain lenkkitossut. Canicrossista harrastuksena kertoo Rovaniemen palveluskoirakerhon valjakkourheiluvastaava Anu Mäkinen sekä Hauvojen Hall of Famessa esittäytyvät vuoden 2006 suomenmestarit Veijo Koistinen ja Haka.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 106 vrk 17 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,40 € Sulkeutuu 106 vrk 17 h 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.