Tuote on myyty käyttäjälle CAD_user hintaan 97 €

Kuvaus

Huutokauppaamamme esineet ovat poliisille toimitettua löytötavaraa tai tuomioistuimen valtiolle menetetyksi tuomitsemaa, alkujaan takavarikoitua tavaraa. Esineet myydään siinä kunnossa kun ne ovat myyntihetkellä ja tämä on huomioitu huutokaupan lähtöhinnassa. Tuotteilla ei ole takuuta, vaihto-, valitus- tai palautusoikeutta. Ostajalla ei ole oikeutta vaatia myyjältä tuotteen mahdollisen virheen johdosta aiheutuneesta vahingosta vahingonkorvausta. Maksu suoritetaan noutohetkellä käteisellä tai pankkikortilla. Nouto 5 työpäivän kuluessa huutokaupan päättymishetkestä, jonka jälkeen noutamatta jääneet tavarat laitetaan uudelleen myyntiin.

Emme lähetä tuotteita!

TÄRKEÄ TIEDOTE OSTAJALLE POIKKEAVISTA MYYNTIEHDOISTA!
Poliisin haltuun jääneiden löytö- tai takavarikkotavaroiden realisointiin ei sovelleta kuluttajansuojalakia, koska poliisia ei voida pitää kuluttajansuojalaissa tarkoitettuna elinkeinonharjoittajana eikä kyse ole ammattimaisesta elinkeinotoiminnasta. Huutokauppaan sovellettavat ehdot kerrotaan tämän myynti-ilmoituksen alussa ja tarjouksen tehdessään ostaja sitoutuu noudattamaan niitä (laki varallisuusoikeudellisista oikeustoimista 9 §).

Helkama Kulkuri City: 28" renkailla oleva 3-vaihteinen pyörä, rungon koko noin 54 cm. Takavanne tosi mutkalla, mutta pääsee pyörimään, kulumaa ja ruostetta löytyy. Vaihteet ja jarrut tuntuu toimivan.

Helkama: 26" renkailla oleva pyörä. Rungonkoko noin 42 cm, mahdollisesti 7-vaihteinen.  Etujarru ei toimi, etuvanne vemputtaa, vaihteet ei toimi, takavanne pitää meteliä, kun pyörii, olisko laakeri?, ruosteinen ja kulunut pyörä.

Giant ATX777:26" renkailla oleva pyörä Rungonkoko noin 42 cm, 21-vaihteinen. Ohjaustangon vaihteensiirtimet rikki, jarrut/jouset ei toimi, satula revennyt, ruosteinen ja kulunut.

HUOM! MYYDÄÄN NIPPUNA

 

LT-02743-2022, LT-08283-2022, LT-09499-2022

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
97 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.10.2022 20:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.