Kuvaus

Kaulakoru, kaulanauha, kuukivi, aurinkokivi, peridootti
Kaulakoru, jossa on kolme sirunauhaa eri kivilajeista, jotka ovat: valkoinen kuukivi, punainen aurinkokivi ja peridootti, joka on vihreä mineraali. Sirujen välissä on lasisia siemenhelmiä ja kivibrioletteja. Nämä ovat kuukiveä, peridoottia ja karneolia. Lukko on kullattu työntösalpalukko, kullatut solmusuojat. Metalliosat ovat nikkelittömiä.
Nauhaa voi käyttää sellaisenaan tai halutessaan kiertää sen muutaman kerran itsensä ympäri. Kiertäessä nauha kiertyy jonkin verran itsensä ympäri, mutta kaulassa se oikenee.
Nauhan pituus on 50 cm ja paino 47 g.
HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki, ja kuvat esittävät aina juuri sitä korua, jonka tulet saamaan.
Saat korun huutohintaan organzapussissa. Halutessasi voi ostaa rasian, joiden mallit ja hinnat ovat linkissä: https://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata
Jaspis (engl. jasper) on monimuotoinen ryhmä kalsedonimuunnoksia. Jaspis on läpinäkymätöntä kiveä, jota käytetään koruihin ja koriste-esineisiin. Sana ”jasper” on alkuperältään vanhaa ranskaa ja tarkoittaa täplikästä tai pilkullista kiveä. Jaspis voi olla lähes minkä väristä tahansa. Jaspiskiviä on nimetty niiden löytöpaikan mukaan (Bruneau, Lahontan) tai nimi voi kuvata kiven ulkonäköä (dalmatianjaspis, seeprajaspis, maisemajaspis). Japis on rasvakiiltoista tai himmeää ja suhteellisen kovaa kiveä (kovuus Mohsin asteikolla  6,5-7). Horoskooppikivenä jaspikset tunnetaan oinaan ja lokakuussa syntyneiden onnenkivenä. 
Unakiitti (engl. unakite) on kivilaji, joka muodostuu vihreästä epidootista ja vaaleanpunaisesta maasälvästä ja sisältää lisäksi kvartsia. Unakiittia käytetään koriste-esineiden valmistukseen ja korukivenä. Sen kovuus Mohsin asteikolla  on 6-7. Horoskooppikivenä unakiitti on härän, neitsyen ja skorpionin onnenkivi.
Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 8 vrk 19 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

23 € Sulkeutuu 8 vrk 19 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.