Kuvaus

Huutokaupataan erinomaisessa kunnossa oleva 180 cm pitkä miesmallinukke (num. 84). Alkuhintana 150 euroa. Mallinukella on kertynyt jo komeasti ikää. Katsotaan miten hinta siitä kehittyy. Jos en saa heti kaupaksi, niin sitten alan laskemaan hintaa. Mukaan tulee neliön muotoinen metallialusta, jonka varassa mallinukke pysyy hyvin pystyssä. Kuten kuvista näkyy, niin mallinukke on ollut käytössä ja pientä kulumajälkeä löytyy. Helppo paikata ja halutessaan uudelleen maalata. Kämmenessä hieman osumaa. selässä ja edessä oikealla pientä osumaa. Pää on kunnossa ja jalat myös erinomaisessa kunnossa.

Mallinukke on hyvä sisustuselementti suureen pukuhuoneeseen, sotilasasun esittelyyn, liikkeen näyteikkunaan, lapsille pukemisleikkeihin tai vaikkapa ompelijan työhuoneeseen. Jotkut jopa käyttävät puutarhaan betonikäsittelyn jälkeen näitä patsaina. Käyttötarkoituksia on siis monia. Kohde myydään vain toimitustavalla nouto. Huutajan kannattaa siis olla kotoisin Oulun lähistöltä tai olla valmis matkaamaan siihen suuntaan. Voit myös halutessasi järjestää jonkun tuttavasi noutamaan kohteen. Kohdetta ei tuoda, vaan sen joutuu noutamaan Kempeleestä, joka sijaitsee Oulusta etelään. Perukki ei kuulu kauppaan mukaan.

Kannattaa myös huomioida, että kuvissa on heijastumia huoneen valoista ja kameran salamasta. Mallinuken tiimoilta myydään nettikaupoissa myös pieniä maalauspurkkeja, joilla mallinuken voi kulumakohdiltaan maalata uuden veroiseksi. Maksavat muutaman euron purkilta. Toisaalta mallinukke puetaan ja kulumakohdat saadaan usein näin piiloon. Mallinukke on aivan hyvässä kunnossa, kuten kuvista näkyy. Pientä kulumaa voi olla siellä täällä. pepussa, kaulassa ja käsissä kulumakohtia. Kuvista näkee parhaiten kunnon ja se on hyvä. Voimme sopia noutoajankohdan heti kun rahat ovat saapuneet tililleni. Tässäpä olisi siis tarjolla kestävä mallinukke, jolla on vielä pitkä käyttöikä uudessa kodissaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

65 €
Sulkeutuu 5 vrk 14 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

65 € Sulkeutuu 5 vrk 14 h 16 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
16.9. klo 18:57

Saako jalan irti levystä,ruuvilla? Oikeaa jalkaa ei kaiketi saa suoristettua vaan asento on jalat ristissä.

16.9. klo 19:23

Jalan saa pois levystä nostamalla. Jalkaa ei saa suoristettua eli jalat ovat ristiasennossa.