Kuvaus

Komedia meistä ihmisistä - You Can't Take It with You (1938) James Stewart

suomen- ja ruotsinkielinen tekstitys, DVD UUSI, muoveissa

Oscar-voittaja 1938: Paras elokuva, paras ohjaus

Elokuva kuuluu Capran hienoimpiin saavutuksiin, mestariohjaajan humaani ja kunnioittava idealismi on siinä vetävimmillään.

Wall Streetillä toimiva talousmaailman mahtimies Anthony Kirby aikoo tehdä suuryrityksestään maailman suurimman yksityisen monopolin sotatarvikkeiden alalla. Tämän vuoksi hän aikoo rakentaa uuden jättitehtaan, mutta hankkeen tiellä on yksi iäkäs jääräpää, joka ei myy tonttiaan ja kotitaloaan mistään hinnasta.

Kirbyn poika Tony toimii varajohtajana isänsä yrityksessä ja on rakastunut sihteeriinsä, samaisen esteeksi muodostuneen Vanderhofin suvun tyttäreen Aliceen. Tämän isoisä johtaa omaa yritystään, erilaisia keksintöjä värkkäävää pientä nyrkkipajaa, aivan eri tavoin kuin Kirby ja pitää työntekijänsä tyytyväisinä. Vanderhofin eriskummallinen suku puuhailee kaikkea omiaan samalla kun ahne vanhempi Kirby lähettää välikäsien kautta verottajan ja FBI:n heidän kimppuunsa. Komedia meistä ihmisistä sai parhaan elokuvan ja ohjauksen Oscarit, eikä syyttä. Capran varma ja tyylikäs ohjaus sekä pikkuosia myöten erinomaiset näyttelijät takaavat kerronnallisen luistavuuden.

Ohjaus: Frank Capra

Näyttelijät: Jean Arthur, James Stewart, Lionel Barrymore, Edward Arnold

tekstitys suomi, ruotsi

kannen kieli englanti

kuva 1.33:1

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 60 vrk 18 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12,50 € Sulkeutuu 60 vrk 18 h 25 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.