Kuvaus

KOMEDIAKLASSIKOT ANTTI LITJA

4 DVD

SISÄLTÄÄ ELOKUVAT: MIES JOKA EI OSANNUT SANOA EI

LOMA

JÄNIKSEN VUOSI

MUUTTOLINNUN AIKA

TÄHÄN KOKOELMAAN ON KERÄTTY JUSSI PALKITUN ANTTI LITJAN PARHAITA ROOLISUORITUKSIA, JOISSA SUOMALAINEN MIES JOUTUU TOINEN TOISTAAN KUMMALLISEMPIIN TILANTEISIIN.

MIES, JOKA EI OSANNUT SANOA EI--

KIVIMÄEN PUUTALOKAUPUNGINOSAN IDYLLI ON VIELÄ TALLELLA, KUN PASTORI AIMO NIEMI ( ANTTI LITJA MUUTTAA MILLAN NAAPURIKSI JA ALOITTAA UUDEN VIRKANSA ALUEEN AVIOLIITTONEUVOJANA. MUTTA AIMON NEUVOISTA SEURAA VAIN KOMMELLUKSIA, JA MIES ITSE AJAUTUU TILANTEISIIN, JOISTA HÄN SAA TAHATONTA MAINETTA NAISTENMIEHENÄ. KYLÄLÄISET JONOTTAVAT VASTAANOTOLLE, MUTTA PASTORI TAITAA ITSE OLLA NEUVOJEN TARPEESSA.

ANTTI LITJA - PARAS MIES PÄÄOSA JUSSI

NÄYTTELIJÄT: ANTTI LITJA, KIRSTI WALLASVAARA,  MATTI RUOHOLA, VIVI-ANN SJÖGREN,  SINA KUJANSUU, MARTTI PENNANEN, SEELA SELLA, JUKKA SIPILÄ, KAUKO HELOVIRTA, HELENA NOTKONEN JA ERKKI PAJALA.

VALMISTUSVUOSI 195

KESTO 1H 38MIN

LOMA--

PENKKIURHEILUA HARRASTAVA, SÄNTILLINEN PANKKIVIRKAILIJA AIMO NIEMI ( ANTTI LITJA) ON LÄHDÖSSÄ LOMALLE. TARKOITUS ON MENNÄ INNSBRUCKIN OLYMPIALAISIIN KANNUSTAMAAN SUOMALAISIA HIIHTÄJIÄ, MUTTA LENTOASEMALLA SATTUU SEKAANNUS JA LIIAN MYÖHÄÄN AIMO TAJUAA ISTUVANSA VÄÄRÄSSÄ KONEESSA, JOKA VIE SEURAMATKALAISIA RHODOKSELLE. HOTELLISSA HÄNET MAJOITETAAN ROUVA NIEMEN TILALLE SYDÄNSURUJA POTEVAN NAISTENLEHDEN TOIMITTAJA, MARJUKAN HUONETOVERIKSI. MUKANAAN SUKSET JA HIIHTOPIPO AIMO TEKEE PARHAANSA SELVITÄKSEEN TUKALASTA TILANTEESTA.

NÄYTTELIJÄT: ANTTI LITJA,  TUULA NYMAN, EIJA POKKINEN, JUKKA SIPILÄ, HELENA NOTKONEN, MARJA-SISKO AIMONEN, JUHANI NIEMELÄ, MARTTI PENNANEN JA HANNELE LAURI

VALMISTUSVUOSI 1976

KESTO 1H 47MIN

JÄNIKSEN VUOSI--

MAINOSMIES VATANEN ( ANTTI LITJA) LÄHTEE TYÖHÖN VAIMONSA NYRPEÄN ILMEEN SAATTELEMANA. TYÖMATKALLA ESIMIES SANOO, ETTEI VATANEN OLE AJAN UUSIEN HAASTEIDEN TASALLA. HÄNET LÄHETETÄÄN TYÖMATKALLE KOUVOLAAN, JOSSA ASIAKAS VALITTAA UUDEN DEODORANTIN MAINOSKAMPANJASTA. MATKAN JA NEUVOTTELUN AJAN VATENEN ON MUISSA MAAILMOISSA. KUN VATANEN JATKAA MATKAANSA, HÄNEN AUTONSA TÖRMÄÄ JÄNIKSENPOIKAAN. VATANEN LÖYTÄÄ LOUKKAANTUNEEN JÄNIKSEN METSÄSTÄ JA JÄÄ SEN VIERELLE PIMENEVÄÄN ILTAAN...

NÄYTTELIJÄT: ANTTI LITJA, RITA POLSTER, PEKKA LITJA, KAUKO HELOVIRTA, MARKKU HUHTAMO, PAAVO HUKKINEN, MARTTI KUNINGAS, AHTI KUOPPALA, HANNU LAURI,  ELIS SELLA, JUHA ROSMA, JUKKA SIPILÄ,  KOSTI KLEMELÄ, MARTTI PENNANEN,  ARTO TUOMINEN JA AAPO VIHONEN

VALMISTUSVUOSI 197

KESTO 2H 9MIN

MUUTTOLINNUN AIKA--

YKSINÄÄN OMAKOTITALOSSAAN ASUVAN OSSIN LUOKSE SAAPUU 17-VUOTIAS TYTÄR KATJA, JOTA HÄN EI OLE NÄHNYT AVIOERONSA JÄLKEEN YLI KYMMENEEN VUOTEEN. KATJA ON PÄÄTTÄNYT OTTAA SELVILLE, MINKÄLAINEN HÄNEN ISÄNSÄ TODELLISUUDESSA ON - JA KYSYÄ MIKSI? KATJAN JA OSSIN YHTEISELO EI SUJU AIVAN KÄSIKIRJOITKSEN MUKAAN JA HE JOUTUVAT KÄYMÄÄN LÄPI JO OSITTAIN UNOHTUNEITA, MUTTA SILTI KIPEITÄ MUISTOJA. 

NÄYTTELIJÄT:  ANTTI LITJA, HANNAMANU. KARI HEISKANEN, LIISA HALONEN, AINO AHLBERG, VIENO SAARISTO, TARJA OMENAINEN, HEIKKI PELTONEN, MIKKO TORNIVUORI, PERTTI SVEHOLM, TARJA MARKUS, REA MAURANEN JA MIKKO HÄNNINEN.

VALMISTUSVUOSI 1991

KESTO 1H 31MIN

YHTEISKESTO 2H 5MIN

HYVÄKUNTOINEN

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7 €
Sulkeutuu 51 vrk 11 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 51 vrk 11 h 28 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.