Tuote on myyty käyttäjälle seiskari hintaan 87 €

Kuvaus

Kuvien mukaisessa kunnossa oleva KONEKIVÄÄRIN 7.62 x 39 patruunavyö ja "DEKO PATRUUNOITA"  100 kpl eli vyö on täynnä. Näyttävän näköinen patruunayö militaria henkiseen sisustukseen tai deko ase kokoelmiin, yön pituus on okonaisuudessaan n. 160 cm ja painoa noin 1,8 kg. Vyön mukana tulee siis 100 kpl. dekopanoksia, hylsyjen väri KUPARI. Panokset on kasattu ammuttuihin hylsyihin, joten nallipiikin jäljet näkyvät nalleissa. Hylsyissä on jälki kyljessä, kuten useimmat tietävät että rynnäkkökivääri ja vastaavat siviiliversiot useimmiten sen jättävät. Näillä ei voi ampua, ei sisällä ruutia, eikä toimivia nalleja tai muita räjähteitä, eli ei tarvitse lupaa!

Sopii esim. deaktivoitujen aseiden keräilijöille. Avoimista kohteistani löytyy myös muita deko panoksia, valikoima hiukan vaihtelee mutta tätä kirjoittaessa löytyy esim. 7.62x53R, 7.65 bara, 7.65 Browing, 9mm bara, .38 special, .357 magnum yms.

Deko, Deaktivoitu, rynnäkkökivääri, konekivääri.

LUE ALLA OLEVA ENNEN KUIN HUUDAT!

Voittohuudon tekijä saa Huuto.netiltä kohteen sulkeuduttua viestin, sen lopusta löytyy viesti myyjältä ostajalle, josta löytyy tilinumero mihin kohteen voi maksaa. 

Tuote toimitetaan Itellan kuljetettavaksi 7 päivän kuluessa kun huutokohde on kokonaisuudessaan maksettu toimituskuluineen myyjän tilille. Ei postiennakolla. Tämä tarkoittaa toimitusaikana parista päivästä reilua viikkoa, siitä kun maksu näkyy myyjän tilillä, siihen kun tuote on ostajan noudettavissa, yleensä muutama päivä on lähempänä totuutta, mutta parempi ilmoittaa näin ettei tule turhaa porua!. Toimitusaikojen pitkä haitari johtuu seuraavasta syystä: myyjä postittaa tuotteet yleensä vain kerran tai kaksi viikossa (ellei erikseen muuta sovita ostajan kanssa) ja vain ne lähetetään joiden maksut näkyvät silloin tilillä! 
 
ELLEI OSTAJA LUNASTA HUUTOAAN 7 VUOROKAUDEN KULUESSA KOHTEEN SULKEUTUMISESTA, ELLEI MUUTA OLE ERIKSEEN SOVITTU. KATSON KOHTEEN JÄÄNEEN NÄIN LUNASTAMATTA JA PALAUTE ON NÄIN OLLEN TÄLLAISELLE HUPIHUUTAJALLE AINA NEGATIIVINEN. 

TOIMITUS AINOASTAAN POSTIN KAUTTA, EI NOUTOA, ELLEI ASIASTA OLE ERIKSEEN SOVITTU. JOS OSTAJA HALUAA VÄLTTÄMÄTTÄ ITSE NOUTAA TUOTTEEN, HÄNEN PITÄÄ OLLA MYYJÄÄN YHTEYDESSÄ JO ENNEN KUIN TEKEE TARJOUSTA TAI OSTAA TUOTETTA, ETTEI TULE TURHIA ONGELMIA KENELLEKÄÄN. 


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

87 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.12.2018 12:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.