Kuvaus

LEILA KONTKANEN & MATTI MAKKONEN

Mitä tekisin nyt toisin? 

Jälkiviisautta johtamiseen

WSOYpro 2008

Sidottu, kovakantinen ja kansipaperillinen kirja. Sivut, kannet ja kansipaperi siistit ja hyväkuntoiset, ei merkintöjä. Kansipaperissa vain hieman tarran jäämää. Postikulut 3,50 € ostajalle.

Entä jos voisit aloittaa kaiken uudelleen? Ja tietäisit sen, minkä tällä hetkellä tiedät? Nyt se on mahdollista. Tämä kirja on täynnä ansioituneiden johtajien viisautta tuoreempien johtajien käyttöön.

Teokseen on kertonut kokemuksiaan yhteensä 32 johtajaa. He kertovat mm. siitä, mitä kuuluu tietää ja ymmärtää jo ennen vaativan uuden tehtävän vastaanottamista ja juuri aloittamisen jälkeen. He pohtivat, onko olemassa 100 päivän kuherruskuukautta ja mitä se käytännössä tarkoittaa. Johtajat kertovat myös asioista, jotka liittyvät johtajan omaan ja hänen organisaationsa substanssiin ja siihen, miten johtaja ja organisaatio menestyisivät myös vuosien myötä.

Näistä kertomuksista on koostettu kiehtova matka avuksi kaikille johtamistaivaltaan aloittaville sekä kaikille niille, jotka ovat myös virheitä johtamisessa tehneet. Kirja pursuaa johtajien omakohtaisia kokemuksia ja oppeja heidän virheistään ? niistä, joita he tekivät ja kokivat tai hoksasivat jättää tekemättä.

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 48 vrk 9 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

16,50 € Sulkeutuu 48 vrk 9 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.