Kuvaus

Reijo Korhonen: Ennen kuin kukot laulavat

  • Otava, Aavaranta-sarja N:o 40,1996
  • kovakantinen kirja, kansipaperit, 155 sivua
  • Kansipaperin reunoissa kääntöpuolelta paperiliuskoilla korjattuja repeämiä. Itse kirja ihan OK kunnossa.

Modernissa yrityksessä sana "valta" on koominen.

"Työ on elämä, ei elämää" -ilmapiirissä jäävät syntymättä jotakuinkin kaikki ne elementit, jotka ovat välttämättömiä kannustavalle yrityskulttuurille.

Jossakin päin jo kadonneeksi julistettu esimiehen paremmuus joukkoonsa nähden on yksi painovoiman tavoin edelleen vaikuttavia voimia. Yliotteesta kamppaileva esimies on onnettomin asetelma johon johdettava voi joutua.

Modernien yritysten nuoret, huipukoulutetut ja nopeaälyiset työntekijät hämmästyvät koko valta-sanaa, se on heille yhdentekevä. Ha tuntevat että valta on heidän käsissään, aivoissaan, nuoruuden ennakkoluulottomana voimana ja tulevaisuuden lupauksina, kiinnostavien haasteiden virtana.

Voittajayrityksissa niin sanottu valta on siellä missä se ei länsimaisen teollisuuden historiassa ole koskaan ennen ollut - osaajilla, sisäisillä yrittäjillä, ajattelijoilla, uskaltajilla, asiakkaalla, ymmäryksellä.

Johtajuus on viisautta, päälikkyyteen ja manageriaan riittää äly.

hakusanat: yhteiskunta liiketalous talous filosofia historia yritykset johtajuus yhteiskuntatiede koultus työelämä työpaikat esimies esimiehentyö

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 16 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 52 vrk 16 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.