Tuote on myyty käyttäjälle hancku hintaan 8 €

Kuvaus

Myydään kuvien mukainen koristeellinen medaljonki alkuperäisellä Venetzia -ketjulla. Koru vanha ja siinä on nähtävissä ajanpatinaa. Lukitusmekanismi toimii ja kestää käytössä vielä pitkään. Kullattu, ei leimoja, materiaalista ei ole varmuutta. Ei ole käytetty vuosiin. Ikäänsä nähden hyvässä kunnossa.

Mitat:

Ketjun pituus 62 cm.

Medaljongin pituus 2,5 cm x 1,8 cm( 25mm x 18 mm).

Lisää käyttämättä jääneitä koruja ja vaatteita, niin uusia kuin vanhoja toisina kohteina. Joukossa myös rikkonaisia ja kuluneita. Jokaisen kohdalla tiedot kunnosta ym. Kaappien tyhjennys käynnissä!

Pahoittelen huonoa kuvan laatua. Medaljonki on paljon upeampi luonnossa. 

Katso myös muut kohteeni! Jokaisen makuun löytyy omat uniikit korvakorut ja paljon myös muitakin koruja.Myynnissä paljon erilaisia, eri värisiä, näköisiä ja kokoisia koruja. Materiaaleina mm. muovi, lasi, kivi, jalokivet(hiotut ja luonnon muovaamat), metallit. Metalliosien materiaalit nikkelittömiä, yleensä platinaa, väreinä pronssi, hopea, kulta ja antrasiitti/musta. 

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Koru, korut, riipus, riipukset, kaula, kaulakoru, kaulariipus, medaljong, medaljonki, näyttävä, kuviollinen, kuvio, koristeelllinen, kulta, kullattu, kultainen, vintage, vanha, vanhanaikainen, retro, boho, boheemi, victorian, victoriaaninen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
8 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.3.2019 20:39
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.