Kuvaus

Myytävänä kuvanmukainen vanha  filigraanityyppinen rintakoru turkoosin värisellä kivellä. Kaunis hopeinen tai hopeoitu kehä. Ei ole ollut käytössä vuosiin. Ei leimoja. Materiaalista ei ole tietoa, mitä metallia  se on. Ikäänsä nähden hyvässä kunnossa(=hyvä).

Mitat:

Koko rintakorun halkaisija 4,00 cm.

Kiviosuuden halkaisija 2,6 cm.

Korkeimmalta kohdalta paksuun rintaneuloineen 1,8 cm.

Pahoittelen huonoa kuvan laatua. Koru on paljon kauniimpi luonnossa. 

Korulippaiden tyhjennys käynnissä. Myyntiin tulee uusia ja vanhoja, käyttämättömiä tai käytössä olleita koruja. Erikoiksuuksia joukossa.

Katso myös muut kohteeni! Jokaisen makuun löytyy omat uniikit korvakorut ja paljon myös muitakin koruja.Myynnissä paljon erilaisia, eri värisiä, näköisiä ja kokoisia koruja. Materiaaleina mm. muovi, lasi, kivi, jalokivet(hiotut ja luonnon muovaamat), metallit. Metalliosien materiaalit nikkelittömiä, yleensä platinaa, väreinä pronssi, hopea, kulta ja antrasiitti/musta. 

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Koru, korut, rintakoru, rintakoriste, neito, nainen, naisen, rintakuva,  kivi, kivinen,kulta, kullattu, Au hopeoitu,  hopea, Ag, Silver, arvokas, vanhahtava, vanha, vanhanaikainen, viktoriaaninen, victorian, empire, vintage, retro, boho, uniikki, yksilöllinen, käsityö, käsin tehty, koriste, koristeellinen, nikkelitön, nickel free.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
13 €
Sulkeutuu 3 vrk 17 h 21 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 13 € Sulkeutuu 3 vrk 17 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.