Kuvaus


Pakettina kolme kappaletta korttiaskartelukirjoja - opastusta aloitteilijalle tai vinkkejä / ideoita kokeneemmalle harrastajalle...

 

MEIJUN KORTTITEKNIIKAT - Marjo Kauppila

Kovakantinen / kuvakantinen - 175 sivuinen - siistikuntoinen / muutaman kerran selailtu kirja
Kirjan koko n. 21,5 x 30,5 cm - paino n. 950 g
Readme - 2013 - Toinen laajennettu painos

Korttigalleria blogista monelle askartelijalle tuttu Maiju antaa tässä kirjassa asiantuntevaa opastusta laite- ja materiaalivalintoihin. Maijun ohjeista ja vinkeistä hyötyvät niin aloittelevat kuin pitempään paperiaskartelua harrastaneet.
Lisää iloa paperi askarteluun laitteista ja materiaaleista.
Paperiaskarteluun on tarjolla niin paljon materiaaleja ja työvälineitä, että moni askarteluliikkeessä kävijä joutuu ymmälleen, kun ei tiedä, mihin mitäkin tuotetta voisi käyttää.
Kirjassa on runsaasti oivaltavia vinkkejä, joita kokeilemalla loihdit paperista entistä upeampia kortteja. Kirjan opastuksella teet niin kortteihisi kuin moniin muihinkin paperiaskartelutöihisi entistä kauniimpia elementtejä.
Askartelu kirjan ohjeiden pohjalta on helppoa, sillä ohjeet etenevät vaihe vaiheelta. Ohjeet johdattavat paperiaskartelijan moniin uusiin tekniikoihin, joista on iloa, paitsi korttien tekemisessä, myös muissa paperiaskartelun projekteissa.

----------------------------------------------------------------------------

KUTSUVAT KORTIT - Kaarina Korventaka & Päivi Forsström

Kovakantinen / kuvakantinen - 155 sivuinen - siistikuntoinen / muutaman kerran selailtu kirja.
Kirjan koko n. 23 x 21 cm - paino n. 650 g
WSOY - 2011

Opas korttien tekemiseen ja leimailuun
Askartelun ammattilaiset lyövät pöytään kortit, jotka ihastuttavat taitavalla kädenjäljellään ja valloittavat vintage -hengellään. Leimailu on korttiaskartelun verraton valtti, jolla kesytetään isokin askartelu-urakka. Supersuosittu tekniikka puree niin räväkämmän retron kuin sievän pitsikuvion ystäviin.
Kutsuvien korttien takana ovat uuden polven askartelija Kaarina Korventaka ja Ihana lehdestä ja Sinelli askarteluliikkeen korttiekspertti Päivi Forsström. He tarjoavat yli 80 ideaa, joilla loihtia eloa ja ilmettä kortteihin. Runsas ideavalikoima ja kuvitus innostavat korttiaskarteluun niin rutinoituneet saksikädet kuin empivät aloittelijatkin.
Vuoden jokaiselle kuukaudelle on varattu keskimäärin kuusi kortti-ideaa, joista taitava hakee lisää inspiraatiota ja aloittelija saa tukea alkuun päästäkseen. Selkeät työohjeet sekä materiaali- ja tekniikkatiedot ohjaavat askartelijan aloituksesta upeaan lopputulokseen saakka.

------------------------------------------------------------------------

100 OMATEKOISTA KORTTIA - P & P Niemistö

Kovakantinen / kuvakantinen - 144 sivuinen - siistikuntoinen / muutaman kerran selailtu kirja.
Kirjan koko n. 19,5 x 23 cm - paino n. 540 g
WSOY - WS Bookwell Oy - Porvoo 2007

Itse valmistettu kortti on aina persoonallinen ja siksi arvokas. Se ilahduttaa sekä kortin vastaanottajaa että tekijää. Kortti voi olla hyväntahtoinen viesti läheiselle, pieni ele merkkipäivän kunniaksi, pääsiäistoivotus tai näppärä keino ilmoittaa tuoreimmista kuulumisista. Persoonallisella kortilla voi myös kutsua porukat poreilevaan vappujuhlaan, villeihin viininmaistajaisiin tai elokuisiin rapujuhliin.
Tähän teokseen on koottu helppoja ja nopeatekoisia korttimalleja ja -ideoita, joita voit kopioida, yhdistellä, täydentää ja muuntaa mielihalujesi mukaan. Käyttökepoista materiaalia omiin luomuksiin löytyy helposti kotoa tai askartelukaupoista: pikkuesineitä kiviä helmiä nappeja kiiltokuvia nauhoja värikkäitä papereita kangastilkkuja jne.
Sata omatekoista korttia opastaa uteliasta askartelijaa mallien suunnittelussa, tarpeellisten työvälineiden valinnassa sekä muun muassa leimasintekniikan ja sabloonimaalauksen soveltamisessa.

---------------------------------------------------------------------------------

Vinkki: Nämä kirjat ovat suomalaisten tekijöiden toimittamia, mutta katso myös muissa kohteissani oleva englantilaisen Cheryl Owenin toimittama korttiaskartelukirja - hinta 9,00 € ja mahtuisi samaan pakettiin...

Tee omin käsin - KORTINTEKIJÄN OPAS - Cheryl Owen 

 

 

Hakusanat: korttiaskartelu opas kirja kirjat kirjoja kortti kortit askartelukirja paperiaskartelu askartelu askartelutekniikka

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

30 €
Sulkeutuu 27 vrk 2 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

30 € Sulkeutuu 27 vrk 2 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.