Kuvaus

Tähän on nyt kerätty laatikon pohjalta sekalainen setti vuosien varrella minulle kertyneitä koruja, joita en millään jaksa yrittää yksitellen myydä. Kaikki kuvissa näkyvät korut ovat samassa paketissa ja toivottavasti jollakulla muulla löytyy näille käyttöä. Pääkuvassa näkyy suurin osa koruista, mutta ei kaikki, joten katso ihmeessä läpi kaikki kuvat jos olet yhtään kiinnostunut. Laitoin kunnoksi hyvä, vaikka muutaman korun kunto onkin vain tyydyttävä, koska pääsääntöisesti nämä ovat kuitenkin ehjiä ja kaikki ilman muuta käyttökelpoisia. Huom! Suurin osa koruista on hopeaa, mutta eivät kaikki!!!!

Yksilöidymmin paketissa mukana kaikki seuraavat:
Kuva 2: persikan väriset töölöläisestä pikkuputiikista ehkä noin 15 vuotta sitten ostamani helmet, joiden kunnossa on ensimmäinen huomautettava: solminta on jostain yksittäisestä kohdasta auennut. Tuskin tulee käytössä huomatuksi, mutta tarkkaa silmää voi häiritä. Samassa kuvassa todennäköisesti kullattu, aika painava ja iso (leveys leveimmästä kohdasta noin 32 mm ja paino noin 13 g) sydämen muotoinen riipus, jossa 925-leima. Sydämessä kiinni oleva ketju on jotain kultadubleeta tms, eli ei ole aitoa kultaa eikä hopeaa. Kolmantena tässä kuvassa on hopealangoista koottu kaulakoru pienillä liikkuvilla helmikoristeilla, 925-leima lukon seudussa.

Kuva 3: hopeinen (925-leimattu) charm-käyttöön sopiva ranneketju ja siinä pullea hopeinen sydän. Kunto hyvä. Nomination -ranneke, jossa neljä aitoa Nomination-palaa, S- ja K-kirjaimet timanteilla, NY-pala ja hopean värinen laattapala, kaikki näkyvät kuvassa; erikoispalojen lisäksi 14 peruspalaa jotka naarmuisia. Kolmantena rannekoruna vain hopeoitu rannerengas, jossa hopeointi sisäpinnalta kauttaaltaan kulunut.

Kuva 4: kaksi hopeasormusta, joista markasiitti(?)koristeisen olen ostanut joskus 80-luvulla ja josta osa koristekivistä puuttuu, muuten hyväkuntoinen ja oman sormuskokoni perusteella noin kokoa 18. Takana toinen hopeaa oleva sormus, jonka koko on selvästi pienempi (ostin käytettynä mutta en itse ole voinut käyttää ollenkaan kun menee minulla tuskin edes pikkusormeen); on viivottimella mitaten noin kokoa 16+. Lisäksi kuvassa hopeaketju ja viisi erilaista pientä hopeariipusta (hevosenkenkä, pisaran muotoinen kirkkaalla kivellä, sydän, sinikivinen neliö ja jollain pienellä ehkä pöllö- tai lehtiaiheella koristettu laatta), kaikissa hopealeimat, joskin tuossa sinikivisessä numerot 9, 2 ja 5 ovat omituisesti yksitellen.

Kuva 5: nämä eivät ole hopeaa: Dyrberg & Kern erikoiset hopeanvärinen ruusuriipus ja tappikiinnituksellä olevat korvakorut. Ruusujen terälehtien jostain kärjestä puuttuu aivan pikkuinen muru punaista maalia, ja korujen taustoissa on tummumaa. Lisäksi paketissa mukana vielä kovasti art deco -tyyliseltä näyttävä kookas koru, jonka ostin joskus vuosia sitten käytettynä. Ole aina olettanut että se on tarkoitus kiinnittää johonkin kauluksen reunaan tai takin liepeeseen, koska korun keskellä suoralla sivulla oleva kiinnitys on samanlainen kuin klipsikorvakoruissa, mutta en ole ikinä itse loppujen lopuksi käyttänyt tätä.

Hakusanat rannekoru ranneketju riipukset sormus sormukset korvakorut hopea vintage paketti korut korusetti paketillinen setti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
25,10 €
Sulkeutuu 3 vrk 20 h 31 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 25,10 € Sulkeutuu 3 vrk 20 h 31 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.