Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Korvakorut, rutiilikvartsi

Korvakorut rutiilikvartsihelmistä, kooltaan 10-6 mm. Rutiili on kullanvärisinä kiteinä kvartsin seassa. Pujotettu kullanvärisiin korupiikkeihin. Kullanväriset helmihatut ja kullatut kirurgiteräksiset korvakoukut. Metalliosat ovat nikkelittömiä.

Korun runko-osan pituus on 4,5 cm ja paino yhteensä 8,7 g.

HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki, ja kuvat esittävät aina juuri sitä korua, jonka tulet saamaan.
Saat nauhan huutohintaan organzapussissa. Halutessasi voi ostaa rasian, joiden mallit ja hinnat ovat linkissä: https://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata

Sulkeumakvartsit (engl. inclusion quartz) ovat läpinäkyvää tai valkoista kvartsia, jonka sisällä on nähtävissä toista mineraalia. Yleisin näistä kvartseista on rutiilikvartsi (engl. rutilated quartz), jossa rutiilimineraali (titaanidioksidi) esiintyy eri muotoisina sulkeumina. Rutiili voi olla väriltään keltaista, punaista, ruskeaa tai mustaa. Pitkänomaisia neulamaisia rutiilikvartseja kutsutaan nimellä Venuksen hiukset. Turmaliinikvartsi (engl. tourmalinated quartz) sisältää yleensä joko mustia tai vihreitä turmaliinikiteitä. Sulkeumakvartsien kovuus Mohsin asteikolla on noin 7 ja pinta lasi- tai rasvakiiltoinen.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 13.12.2021 7:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.