Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Elektroniikka alan melkein antiikkia edustaa Philips korvakuulokkeeet , ne olivat muotia kun ensinmäiset stereo mallit saapuivat markkinoille, huomaa liitäntäpää. Melko pitkä jatkojohto antaa liikkumisvapautta. Philips tehdas  Hollannista oli silloin vielä iso tekijä viihdealalla. Käytetyt ja toimineet, joskin aikaa on kulunut kyllä.

ELE07AP103 Kuulokkeet korvakuulokkeet musiikki viihde elektroniikka .

Huomisen museo tavaraa, kun Eurooppa johti ja tunnettuja olivat merkit PHILIPS Hollanti, Blaupunkt Saksa, Schaub-Lorenz Saksa, Siemens, Becker radiot jne... mutta ensin viihde alan elektroniikan menetti käsistään USA ja sitten se ei voinut mitään, vähän myöhemmin  Eurooppa menetti sen myös, Viihde elektroniikan johtoon astui Japani ja muut Aasia maat, jotka alkoivat siirtää tuotantoa Kiinaan ja sen Taiwan saarelle....Britannia puristi viimeisiä mehuja ja etuja irti Hong Kongista, joka pyrki vapauteen ja fuusioitui , palasi emämaansa Kiinan helmaan tyytyväisenä . Voidaan kai sanoa, että Euroopan aika tällä alalla oli ohi näiden tapahtumien pyörteissä...  

PS: Myös auto alalla on muutoksia tapahtunut ja maailman suurin ja varakkain autotehdas merkki on TOYOTA ja heidän luxusmerkki LEXUS.   Aasia ostaa monia autotehtaita ja näyttää pian , kuka oikein valmistaa ja mitä....siinä on Eurooppa ja USA pikku tekijöitä....Venäjä on liki nolla, heidän tehtaat omistaa Renault Ranska , mm. Lada on Ranskan omistama tehdas. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.12.2022 8:54
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.