Kuvaus

Kotikadun 8:n DVD-boxi pitää sisällään ensimmäisen tuotantokauden osat(1-37) vuosilta 1995-1996(YLE). Lisäherkkuna tulee vielä Kotikadun esittelyjakso, Matkalla Kotikadulle -haastattelusarja sekä Kotikadun leidit-ohjelma.

Nostalginen tunne valtaa mielen. Yli kymmenen vuotta on jo vierähtänyt Kotikadun vanavedessä. Muistorikasta ja vaiheikasta elämää. Moni asia muistuu mieleen, kelatessa aikaa taaksepäin. Missä vaiheessa oma siviilielämäsi oli kymmenen vuotta sitten,kun Kotikadun tarmokas Hannes päätti alkaa tankkaamaan itse Bensiksen autot? Lama oli takana ja EU edessä. Realistinen sarja peilasi koko kansan tuntoja. Menneitä muistellessa silmätkin kostuvat.

Vieläkö muistat, kun Mäkimaan Pertti teloi Ninnin autollaan? Siihen aikaan Janne ja Teemu olivat vielä parhaita kavereita. Karin teki syrjähyppyjen sarjan ja Hannes Luotola antoi katkerana kenkää vaimolleen. Janne tapasi tummaihoisen Pirkon ja koko Kotikadun väki katsoi toiveikkaana tulevaisuuteen.?

Yksi televisiohistorian menestystarinoista elää yhä. Se on kiistatta pitkäkestoisin draamasarjamme! Juhlahumun keskellä nähtävä 400.jakso on talven kohokohtia. Samalla se antaa aiheen muistella menneitä ja palata juurilleen. Kotikatu huokuu aitoutta ja yhteisöllisyyttä. Sitä taianomaista henkeä, joka sai meidät torstai-iltaisin telkkarin äärelle. Laatusarjan historialliset eepokset ovat nyt nähtävänä ainutlaatuisena DVD-boxina.

Sisältää koko ensimmäisen kauden (1995 - 1996) osat 1 -37!

Hyväkuntoinen.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Hinta nyt:
21 €
Sulkeutuu 1 vrk 16 h 14 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 21 € Sulkeutuu 1 vrk 16 h 14 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.