Tuote on myyty käyttäjälle Katri1988 hintaan 85 €

Kuvaus

hyväkuntoinen kokelma

1. KAUSI:

Pertti Mäkimaa ajaa Kotikadulla pienen koulutytön yli. Ninni Luotolan selviytyminen ja kuntoutus muuttavat kahdessa samassa rapussa asuvan perheen elämän. Luotoloiden yrittäjäperhe kamppailee huoltoasemansa olemassaolosta. Mäkimaan perheen historiassa on aukko: missä on sotalapseksi Ruotsiin jäänyt Veikko? Vaikeuksien keskellä paistaa aurinko: Teemun rakkaus, Lauran lapsen syntymä ja molempien perheiden poikien valkolakit. Niinpä jouluna 1995 Johanneksen kirkossa kaikii Kotikadun asukkaiden yhdessä laulama “Enkeli taivaan lausui näin…”   Kotikadun 8:n DVD-boxi pitää sisällään ensimmäisen tuotantokauden osat(1-37) vuosilta 1995-1996(YLE). Lisäherkkuna tulee vielä Kotikadun esittelyjakso, Matkalla Kotikadulle -haastattelusarja sekä Kotikadun leidit-ohjelma.

2. KAUSI:

Martti Mäkimaa on kuollut. Maija yllättää kirjoittamalla kirjan. "Hopeaseksi" jakaa mielipiteitä ja herättää huomiota julkisuudessa. Eevan yllättävä raskaus sekoittaa perheen asiat. Pertin peliriippuvuus paljastuu ja Mirjan murrosikä kärjistyy uuden luokkatoverin Anun seurassa. Bensiksen ikkunaan ilmestyy teksti "AUTOILU ON MUR". Arttu saa kiinni aktivisti Hessun, joka paljastuu Tuulan pojaksi. Hessun ja Mirjan rakastuminen auttaa nuoria selviytymään. Hanneksesta ja Hessun äidistä Tuulasta on tullut oikea pari ja Karin uhkaa jäädä syrjään. Teemu on laivastossa ja vie kurssijuhlaan Seijan. Kauden päättää Jannen ja Pirkon häät Johanneksen kirkossa, jossa koko Kotikatu on paikalla.

3. KAUSI:

Hannes Luotola aikoo muuttaa Ninnin, Tuulan ja Hessun kanssa Kirkkonummelle huoltoasemayrittäjäksi. Karin on raivoissaan, ja Mäkimaan Mirja pelkää menettävänsä ensirakkautensa Hessun. Hanneksen kohtalokas unohdus auton korjauksessa murskaa unelman. Tuula kuolee auto-onnettomuudessa ja Luotoloiden perheen elämä järkkyy kerralla. Hannes ajautuu syyllisyydentunnossaan alkoholin viemäksi. Teemu ryhtyy perheen huoltajaksi ja joutuu siirtämään opiskeluaikeitaan. Pertti Mäkimaa on yhä pahemmin peliriippuvainen, ja Eeva hakee lohtua Veikolta. Salaperäinen Tuulikki muuttaa Kotikadulle, ja hänen kohtalonsa kiehtoo Maija Mäkimaata kirjaksi saakka. Arttu löytää muusikon itsessään, Hanneksen pelastaa Karin ja jalkapallo. Kauden päätteeksi Ratakadun Dynamo kohtaa Men in Black -joukkueen. Tärkeintä ei ole voitto, vaan yhteishenki ja jalo kilpa!   .

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

85 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.8.2018 21:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.