Kuvaus

Ratio Electric sähköauton kotilatausasema esim. omakotitaloon. Asemasta voi ladata kolmivaihevirtaa 16 A virralla, eli 11 kW teholla. Latausvirta on säädettävissä 10 A, 14 A ja 16 A. Latausasemassa on eurooppalaisen standardin mukainen type 2 portti latausjohdon kiinnittämistä varten. Latausasema on varustettu punaisella voimavirtapistokkeella sähköverkkoon kytkemistä varten. Jos asennuskohteessa on valmiina voimavirtapistorasia, asennus ei vaadi sähkömiestä. Jos asennuskohteessa ei ole voimavirtapistorasiaa, sinun tarvitsee vain asennuttaa sähköalan ammattilaisella 16A/3-vaiheinen punainen voimavirtapistorasia, jolloin voit itse kiinnittää latauspisteen seinään ja kytkeä pistokkeen. Voimavirtapistorasian asennuttaminen on monesti huomattavasti edullisempaa, kuin varsinaisen kiinteän sähköasennuksen teettäminen.  

Suomalainen ohjeisto edellyttää sähköauton latausaseman asennuksessa B-tyypin vikavirtasuojaa. Latauspisteessä on sisäänrakennetut AC ja DC (=tyypin B) -vikavirtojen tunnistukset ja se täyttää näin suomalaiset sähköturvallisuusohjeet.

Tällä kotilatauspisteellä pystyt lataamaan mm. Teslaa, Audi e-tronia ja Renault Zoeta 11 kW:n teholla, 2017 e-Golfia, Mercedes-Benz EQ Poweria ja EQC:tä 7,2 kW:n sekä vanhempaa e-Golfia, Nissan Leafia, Jaguar I-PACEa, Hyndai IONIQ electriciä, Kona electriciä, Mitsubishi Outlander PHEVia, Opel Amperaa sekä Toyota Priusta 3,7 kW:n teholla. 

Latauspisteen lisäksi tarvitset tavallisen julkisen pisteen latausjohdon, joka kiinnitetään latauspisteen type 2 pistorasiaan kuten julkisista latauspisteistä ladattaessa.

Tilaa suoraan verkkokaupastamme https://www.latausjohto.fi

Tuotetiedot:

Kotelon väri: Musta/Harmaa

IP-luokitus: IP54

Paino: 6,5 kg

3-vaihe 16A (11kW)

Säädettävissä 10 A, 14 A ja 16 A

Vikavirtasuojaus: Sisältään 6mA DC-vuotovirtojen tunnistuksen ja 30 mA AC-vuotovirtojen (eli vikavirtojen) tunnistuksen

Takuu: 2 vuotta

Valmistaja: Ratio Electrica

Valmistusmaa: Hollanti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

719 €
Sulkeutuu 27 vrk 14 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

719 € Sulkeutuu 27 vrk 14 h 26 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
10.12. klo 5:55
Kysymys poistettu.