Tuote on myyty käyttäjälle Parkello hintaan 105 €

Kuvaus

Muhkeaääninen kotiteatterijärjestelmä, joka sopii myös bileiden äänentoistojärjestelmäksi.

AV-VAHVISTIN ONKYO TX-NR579
- tukee 7.1-kaiutinjärjestelmää (alla luetellut 5.1-kajarit kuuluvat kauppaan)
- kaukosäädin
- mikrofoni tilaäänen asetuksia varten
- liittimiä mm. HDMI, optiset tulot, ethernet (ks. tarkemmin kuvat, alle linkitetty sivusto ja pdf-manuaali)
- englanninkielinen ohjekirja

KAIUTTIMET
- pääkaiuttimet JAMO STUDIO 190
- keskikaiutin JAMO STUDIO CENTER
- subwoofer JAMO S 40 SUB
- takakaiuttimet YAMAHA NX-S120
- kaiuttimien kaapelit tulevat mukana

AV-vahvistimen manuaali: https://www.intl.onkyo.com/downloads/manuals/pdf/tx-nr579_manual_e.pdf. AV-vahvistimen ominaisuuksien yhteenveto Hifi-kulman sivustolla: https://www.hifikulma.fi/Onkyo-TX-NR579.

Hyvää ääntä lähtee tästä setistä runsaasti. Äskettäin huudatin kajareita tanssihaluisen porukan mökkibileissä, joissa ei tarvinnut pelätä naapurien reaktioita. Silti hiljaisellakin volyymilla soundi on omaan korvaan todella hyvä, ilman että bassoa ja diskanttia tarvitsee lisätä. Myyn laitteet, koska ostin ne kaverilta alunperinkin vain tilapäiskäyttöön sen sijaan, että olisin vuokrannut bileisiin äänijärjestelmän tiukalla nouda/palauta-aikataululla. Äänentoiston puolesta nämä olisivat kelvanneet pysyvästikin kotiini, mutta minulla nyt sattui vastaavat laitteet olemaan omasta takaakin. Kaverini taas luopui laitteista, koska kajarit vievät jonkin verran tilaa, jota nyt tarvitaan perheen projekteille. Myönnettäköön: laitteiston kohderyhmä ei ole vauvaperhe ;)

Ainoa havaitsemani ulkoinen pieni pintavika on keskikaiuttimen kangaspäällysteessä, ks. kuva. Tiedossa olevia teknisiä vikoja ei ole, mutten ole kokeillut liitännöistä juuri muuta kuin 5.1-kaiuttimien ulostulon ja yhden RCA-sisääntulon. Alkuperäinen omistaja käytti laitteistoa monipuolisemmin eikä hänkään vikoja havainnut. Lähtökohtaisesti laitteet myydään käytettyinä "sellaisena kuin ne on" ja huudon voittaja saa tarkistaa laitteiden toiminnan kaupantekohetkellä. Itse en voi tarjota kuin RCA-tulon testin matkapuhelimen kuulokeliitännästä, joten jos jokin muu liitäntä on ostajalle kriittisen tärkeä, suosittelen tuomaan kaupantekotilaisuuteen jonkin liitäntään kytkettävän laitteen ja siihen sopivan kaapelin, niin testataan liitäntä. Laitteiston tarkemmasta tekniikasta kiinnostuneita kehotan googlaamaan netistä tarkempia tietoja, joita en kaikkia varmasti osaa kertoa.

Alkuperäisen omistajan kauppakuitti on mukana (valitettavan haalistunut, tosin). Kyseinen henkilö on työkaverini, eli laitteen alkuperä todennettavissa. Tehdään tästä kaupasta kauppakirja, niin paperit ovat kunnossa jatkossakin.

En postita tuotetta, vaan toimitustapa on lähtökohtaisesti nouto Pohjois-Helsingistä. Laitteet luovutetaan maksusuorituksen vastaanottamista vastaan eli MobilePay tai käteinen toimivat parhaiten. Jos voittohuuto on yli 200 euroa, voin tuoda laitteet ostajalle pääkaupunkiseudulle ilman erillistä veloitusta, mutta siinä tapauksessa koko maksu pitää olla suoritettu MobilePayllä tai tilisiirtona etukäteen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
105 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.7.2021 18:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.