Kuvaus

Mielenkiintoinen ja harvinainen saksankielinen sotalaivojen rakentamisen oppikirja vuodelta 1902. Kirjan nimi on "Leitfaden für den Unterricht im Schiffbau" ja sen on kirjoittanut Kriegsmarine. Kirjassa on runsaasti aukaistavia piirustuksia, joissa on esitelty nimestä päätellen SS Fürst Bismarck -laivan varustamista sotalaivaksi. Googlen mukaan kyseisestä laivasta olisi sitten myöhemmin tullut osa keisarillisen Venäjän laivastoa. Kirjan lopussa on myös Kielin satama-alueesta pari karttaa.

Kirjan kunto on seuraava: kannet muuten ok, mutta selkämys jonkin verran saanut auringossa värin muutosta. Tekstisivut kunnossa ja kuvaliitteet pääasiassa hyvässä kunnossa, paitsi että osa on taitettu huonosti kiinni eli reunat repsottavat osasta. En nyt mene vannomaan onko kirjassa kaikki kuvaliitteet tallessa, mutta melko varma olen siitä kuitenkin ja en nyt ole selaamalla löytänyt kohtia joista sellainen selvästi puuttuisi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

150 €
Sulkeutuu 109 vrk 4 h 29 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

150 € Sulkeutuu 109 vrk 4 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.