Kuvaus

Kuvaus

Rick Jarminilla on kaikki syyt pysyä vakavana. Hän on joutunut vaihtamaan henkilöllisyyttä ja kuitenkin joukko kostonhaluisia gangstereita on tiiviisti hänen jäljillään. Kaiken kukkuraksi hänen entinen morsiamensa ilmestyy yllättäen paikalle ja joutuu mukaan kiivaaseen ajojahtiin. Seuraukset ovat mitä yllätyksellisimmät?

Näyttelijätär Madeline Ashton on saanut paljon enemmän ryppyjä kuin hänen ammatissaan on sallittua. Hänen entinen ystävättärensä Helen Sharp menettää sulhasensa Madelinelle ja tuplaa painonsa. Madelinen aviomies, entinen plastiikkakirurgi Ernest viettää päivänsä juopotellen ja kiroten päivää jolloin tapasi vaimonsa. Kun epätoivoinen Madeline hakee apua ryppyongelmaansa salaperäiseltä naiselta, saa kaikkien kolmen elämä ? ja kuolema ? dramaattisen käänteen?

STEVE MARTIN ja GOLDIE HAWN tähdittävät tätä romanttista komediaa, josta opimme, miten voi käydä kun kertoo pienen valkoisen valheen. 
Kun arkkitehti Newton Davisin (Martin) rakastettu Becky (DANA DELANY, "Vaarallinen Viettelys") hylkää tämän kosinnan, Newton ottaa sen raskaasti ja alkaa inhota heille rakentamaansa unelmataloa.

Eroa surressaan Newton tulee viettäneeksi yön tarjoilijatar Gwenin (Hawn) kanssa. Tuo yö muuttaa hänen elämänsä, sillä Newtonin kerrottua tarinansa Gwenille tämä päättää muuttaa asumaan tuohon luksuslukaaliin Newtonin kotikylässä. Tomera tyttö asettuukin taloksi ja ryhtyy sisustamaan taloa mieleisekseen. 
Pirteä ja ystävällinen Gwen hurmaa kaikki ja saa koko kylän uskomaan. Newtonin vanhemmat mukaan luettuina olevansa tämän uusi vaimo.

Gwen ystävystyy myös Beckyn kanssa, ja Gwenin avulla Becky löytääkin Newtonista aivan uusia puolia. Vanha suola alkaa salakavalasti janottaa: Becky kiinnostuu uudelleen Newtonista ja päättää napata entisen heilansa takaisin! 
Amorin nuolet ovat jo ilmassa mutta keneen ne mahtavat osua? 
Catch Tämän lämminsävyisen ja älykkään komedian on ohjannut tunnettu ohjaaja Frank Oz.

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan! L 12

  • 1 Kpl. Normaalikokoisen dvd tai cd tai Blu-Ray tai PS- pelin/leffan toimitusmaksu on 3.20 € / Kpl.
  • 2 Kpl. Normaalikokoista dvd tai cd tai Blu-Ray leffaa tulee yksillä postikuluilla samalla tilauskerralla.
  • 3 - 4 Kpl. Normaalikokoista dvd tai cd tai Blu-Ray leffaa tulee 5.00 €:n postikuluilla samalla tilauskerralla.
  • Boxit erillishinnoiteltuja. Suuremmat määrät pakettitoimituksina alk. 5,90 €.

Mainitsen aina kohteen kunnon ja tai mikäli siitä on jotain erityistä manittavaa (esim. dvd elokuvat sisältävät suomitekstit mikäli siitä ei ole erikseen mainittu) 

!! En vastaa huutokohteeseen kohdistuneesta postin kuljetusvaurioista enkä postin kadottamista toimituksista !!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 69 vrk 17 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

22,80 € Sulkeutuu 69 vrk 17 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.