Kuvaus

Saksan KÖLN kaupungista Rein joen varrelta ostettu hopeoitu tina hedelmäkulho ja valmistus on tapahtunut vuonna 1890-1910 !!!

Jugend tyylisiä kuvioita reunalla ja viinirypäle terttuja. Keskellä pohjaa on kuvattuna KÖLN Dom= Tuomiokirkko sellaisessa asussa,kuin se oli ennen vuotta 1920, mahdollisesti jo vuonna 1900 ! Kulho on tinaa ja sen pinta  oli alkujaan kirkkaan hopeoinnin peitossa, kulhon ollessa uusi, loistokas ja todella upea kaunis esine, muistuttamaan meitä kauniista KÖLN kaupungista, jonka läpi virtaa leveä Rein joki.

Kulhon halkaisija on 25cm ja reunojen korkeus on 4cm. Kulho painaa 1133g eli yli kilon ! Tälläisesta käytetään nimitystä loistokas. 

Ollessaan yli 100 vuotta vanha aito tina esine, on kulho nyt halpa. 

A15SP503 Kulho Tinaa ja kaunis Tuomiokirkko Köln, kohde on Hampurissa, Saksa

Eräs tuttavani meni kaupungissa Hard Rock Cafe sisään ja oli kuin puulla päähän lyöty. He myivät T paitoja, joissa luki COLOGNE GERMANY. Hän ei voinut ymmärtää, että anglo-saksit  (Britit ja jenkit) kääntävät Köln-kaupungin nimen noin hullusti englanniksi. 

Toisaalta hän hiljaa ymmärsi, että parfyymi ja hajuvesi pullojen texti :

Eau de Cologne oli siis suomeksi KÖLN VESI, paremmin tunnettu 4711 nimellä.

Se oli hajuvetenä monta vuotta pois muodista, tuoksu oli "mummon tuoksu"  mutta nyt ovat nykyajan nuoret reippaat sporttinaiset löytäneet sen uudestaan ja 4711 hajuveden ja saippuan myynti menee kohisten. Ikuinen tietokilpailujen kysymys on: Mihin laskee Rein joki? a, Hampuri, b, Amsterdam ja c Rotterdam?    

Tiedämme kaikki huutaa kuorossa, Tietenkin kohta c on oikein, sen tietää jokainen pikkulapsikin.

Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia

Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 

 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

25,98 €
Sulkeutuu 40 vrk 3 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

25,98 € Sulkeutuu 40 vrk 3 h 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.