Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

5 gramman PAMP SUISSE (Produits Artistiques Métaux Précieux) kultaharkko. Pitoisuus 999.9 promillea. PAMP on yksi arvostetuimmista ja luotetuimmista kultaharkko brandeistä.  Kultaharkon mukana tulee aitoustodistus / sertifikaatti.

Päivän hintaa varten lähetä kysymys tai yksityisviesti!

Kullan markkinahinnan lisäksi myyntihintaan sisältyy aina extrana "making" hinta, eli harkon valmistuskulut, sertifioinnit, sekä välittäjäportaiden kulut. Meillä myyntihinnassa  nämä extrat on minimoitu, hinta on suoraan maahantuojan hinta, eli saat aina parhaan mahdollisen arvon sijoituksellesi.

Kullan päivittäisen arvon voit tarkistaa esimerkiksi https://goldprice.org/gold-price.html sivustolta.  Maailmanmarkkinahinta koskee lähinnä eriä missä kultaa ostetaan/myydään vähintään 12.5 Kg kultaharkon erissä.  Pienemmissä erissä hinta on aina korkeampi, erän painosta riippuen.

Vastuullinen toimitusketjupolitiikka

Varmistaaksemme että käymme kauppaa vain vastuullisesti hankituilla jalokivillä ja jalometalleilla, emme osta tai hanki jalokiviä tai jalometalliharkkoja kuin tunnustetuilta ja hyvämaineisilta toimijoilta, ja niiden mukana on asianmukainen todistus tai asiantuntijamme pystyvät itse varmistamaan tuotteiden aitoiden ja alkuperän.  Kaikista hankinnoista vastaavat GIA (Gemological Institute of America) sertifioimat gemmologit ja koruasiantuntijat, GIA Graduate Gemologist ja/tai GIA Accredited Jewelry Professional.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

360 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 30.7.2022 20:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.