Tuote on myyty käyttäjälle topinaiti hintaan 52 €

Kuvaus

Myydään kuvien mukaiset roikkuvat sirot ja kauniit Camee -korvakorut.  Kunto kuvien mukainen. Korvakorut ovat ikäisekseen hyvässä kunnossa.  Kevyen puhdistuksen jälkeen pääsee loistoonsa. Leimoja löytyy, mutta ovat niin pienellä, ettei saa selvää.. Muita kulta - ja Camee-koruja toisina kohteina.

Mitat:

Camee -korvakorun Camee osan korkeus 1,0 cm, Cameen leveys 0,8 cm.

Pahoittelen kuvien huonoa laatua. 

Korulippaiden tyhjennys käynnissä. Myyntiin tulee uusia ja vanhoja, käyttämättömiä tai käytössä olleita koruja. Erikoiksuuksia joukossa.

Katso myös muut kohteeni! Jokaisen makuun löytyy omat uniikit korvakorut ja paljon myös muitakin koruja.Myynnissä paljon erilaisia, eri värisiä, näköisiä ja kokoisia koruja. Materiaaleina mm. muovi, lasi, kivi, jalokivet(hiotut ja luonnon muovaamat), metallit. Metalliosien materiaalit nikkelittömiä, yleensä platinaa, väreinä pronssi, hopea, kulta ja antrasiitti/musta. 

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Koru, korut, korvakoru, korvakorut, korvikset, korvis, roikkuva, sormus, sormukset, ring, Camee, camee, Kamee, kamee, kameo, Cameo, neito, neitokainen, vinctorian, viktooriaaninen, romani, mustalainen, vanha vintage, vanhanaikainen, kuninkaallinen, juhlava,, kultaus, kultaus, kultainen, gold, 585, K14, K18, K20, K20, K24,  yksinkertainen, näyttävä, kuviollinen, kuvio, koristeelllinen, koristeltu, koriste,  kultaseppä, käsityö, , Kruunu, Alasin, kultaleima, leima, leimattu, leimat.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
52 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.10.2022 7:16
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
26.10. klo 21:34

Onko molempien korujen kasvot virheettömiä?
Oikean puoleinen näyttää kuvassa jotenkin lohenneelta.

26.10. klo 22:04

Molemmat ovat virheettömät, huono kuvakulma. Molemmissa kasvoissa suu, poski ja nenän. Tarkastin vielä tarkemmin suurennuslasilla.