Kuvaus

Hyväkuntoinen mekaaninen nuppivetoinen  kultakuorinen 18k kello jossa AS 1702 koneisto 21kivinen versio.  Kuoren paino 10,5g. Kuori on kierretakapohjalla ja se kertoo myös kultakuoren ainevahvuuksista ja paremmasta tiiviydestä. Takapohjan keskiosa on kaiverrettu ja siitä ilmenee että kello on annettu lahjaksi v -67. Valmistaja lienee Flora-kelloja valmistanut sveitsiläinen yritys "Les fils de Paul Jobin"  joka on ollut toiminnassa pitkään, vuodesta 1848 alkaen. 

HUOMAA että takakannen kuvaa on käsitelty sen verran että kaiverrus ei kunnolla näy (tietoturva), todellisuudessa kaiverrus on taidokasta käsikaiverrusta ja virheetön. Kuoren koko halk 34 paksuus 9,5 ja lugiväli n. 17mm, erittäin tukevat negtiiviset jousinastat. Lasi virheetön, taulu ja osoittimet hyvä. Kotimainen käyttämättömän oloinen nahkaranneke, kellon ja ranteen yhteis max mitta 19cm.

Koneisto on huollettu ja sille saa vuoden takuun työn osalta.  Kellon nupista ei ole tietoa onko alkuperäinen, tiiviste on napakka mutta tiiviydestä ei ole varmuutta joten käytössä varottava kastumista.

Todennäköisesti käytetty vain juhlakellona koska kunto on lähtökohtaisesti näin hyvä, vuosikymmeniä toimintaa vielä edessä. Summarum: erittäin tyylikäs, ja sopivan kokoinen juhlakello naiselle tai miehelle hyvästä aineesta hyvin tehtynä!      

Posti koodipakettina 5,90, tai kotelossa 6,90  mainitse ja maksa kummin haluat. Myynti vain suomeen, ulkomaille lähetys vain eri sopimuksesta kulut vähintään 35e.

Käyntivara 45h 55min. Tarkkuus noin pöydällä +10   kädessä välillä -2 - +14 sek/vrk.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
226 €
Sulkeutuu 3 vrk 4 h 11 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 226 € Sulkeutuu 3 vrk 4 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
23.5. klo 17:01

Hei,
tarjoisin 400e sis postipakettimaksun kun tavaraoli "osta heti" (nyt korotan koteloon 6,90€ :-). Toki voi se huutokaupassa nousta yli ... mutta ehkä ei. Elvytän vanhan tarjoukseni vuorokaudeksi.