Kuvaus

[rePG1117]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

UUSI, vielä muoveissa oleva DVD lasten sarjojen diggareille.

KULTAKUTRI ja KOLME KARHUA - DVD

“Kuka on nukkunut vuoteessani?”, itki Isä-Karhu. Pian sinäkin ihastut tähän kauniiseen kertomukseen, joka on lumonnut lapsia kautta sukupolvien. Kultakutri sai nimensä kauniiden vaaleiden hiustensa mukaan. Kerran kävellessään hän eksyy pimeään metsään, ja saapuu kolmen karhun kotiin. Kultakutri saa näin uusia ystäviä, mutta satu ei lopu tähän! Karhut kidnapataan sirkukseen, ja Kultakutri ryhtyy toimiin pelastaakseen heidät…

Ääni: Dolby Digital Stereo

Väri: Värillinen/Color

Kesto: 50min

Ikäraja: K-3

Kieli:Suomi, Svenska

VOITTOHUUTO ja PK. 2.00e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1,95 €
tai
Sulkeutuu 100 vrk 20 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,95 € Sulkeutuu 100 vrk 20 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.