Kuvaus

kirja on uusi lukematon kappale! 

ensimmäinen painos

kirjan tekijä tuomas marjamäki

todellinen mahtijärkäle kirja. kirja painaa yli 2 kg

iso kirja

sivuja 213

kovakantinen

kirjan julkaisija docendo

"Paljastuskirja, josta riittää revittävää"

Kummeli syntyi pirkanmaalaisten jätkien videohölmöilyistä ja johti suosittuun sketsisarjaan ja useisiin menestyselokuviin ja -näytelmiin. Vuosien varrella viihderyhmältä on syntynyt myös paljon legendaarista musiikkia sekä yleiskieleenkin tarttuneita hokemia.

Pelleiltyään 25 vuotta kummelit päättivät kertoa tarinansa tietokirjailija Tuomas Marjamäelle. Äänessä ovat Timo Kahilainen, Olli Keskinen ja kaikki Heikit Silvennoisesta Helaan ja Vihiseen. He muistelevat, miten Mauno Ahonen, Matti Näsä, Speedy ja Saku sekä moni muu suosikkihahmo sai alkunsa. Miksi ohjelman nimiehdotuksista valittiin juuri Kummeli eikä Kusipäät? Kenen nauru pilasi useimmin kuvaukset? Miksi Vihinen on aina alasti?

Huumori on vakava laji, ja sen tietävät kummelitkin. Sketsejä on tehtävä myös silloin, kun muu elämä ei liiemmin naurata. Kummelit puhuvat rehellisesti ja avoimesti, mutta pilke silmäkulmassaan pitkän uran huipuista ja karikoista.

Jos olet aina rakastanut Kummelia tai jos et ole ikinä voinut sitä sietää, tämä kirja on tarkoitettu juuri sinulle. Teos kuuluu parhaaseen A-ryhmään.

"Just tästä kirjasta mää en osaa sanoa yhtään mitään." - Jaakko Parantainen 

"Jumankauta taas uus kirja! Missä välissä mää sen luen, kun yöpöydällä oottaa kolme lukematonta Bilteman katalogia? Ja mihkä mää sen laitan, kun kirjahyllyssä on jo Iijoki-sarja? Osta sää tää kirja, mua taas huvita oikeen mikään" - Matti Näsä

"Jahas, tätä kauraa.. Just just. Käyn kirjakaupassa." - Mauno Ahonen

"Tuija, nyt ne kamalat Kummelin jätkät on saanut oman kirjan. Mutta tässä on kyllä monta kuvaa Helasta." - Satu

"Mahaan sattuu. Rivit hyppii silmissä. Ei saa naurua loppumaan." - Potilas Saarinen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 47 vrk 12 h 27 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 47 vrk 12 h 27 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.