Kuvaus

Jos löydät myymistäni tuotteista enemmänkin ostettavaa, YHDISTELEN POSTIMAKSUT AINA ja lähetän tavarat HUUTAJALLE EDULLISIMMALLA TAVALLA! Lähetys MiniÄrräPakettina tai painon ja koon mukaan Huutopakettina 6,00 – 7,00 euroa; myös nouto onnistuu!

Wanhan kotimaisen KERAMIIKAN keräilijöille kuvien KAUNIS, ALKUPERÄISKUNTOINEN wanha KERAAMINEN SEINÄLAMPETTI pitkälle KYNTTILÄLLE. LAMPETTI on vanha ja HARVINAINEN AARRE TÄDIN KAAPISTA, missä se on lojunut vuosia, ehkä vuosikymmeniä... LAMPETIN VALMISTAJA on LASITTEESTA PÄÄTELLEN KUPITTAAN SAVI tai KERA, vaikka takaa puuttuukin niin Kupittaan MADE IN FINLAND -leima kuin KERA:N leima. Lampetin TAKANA ON kuitenkin PUIKOLLA TEHTY SIGNERAUS: U. HIETARANTA -51.

U.Hietaranta oli KUVANVEISTÄJÄ ja ainakin wanhoista Kupittaan työntekijäkatalookeista löytyy Hietaranta -niminen henkilö. (Olen tiedustellut Hietarannan töitä museoista ja U. Hietaranta, yksi pieni nimetön KERAAMINEN VEISTOS löytyy Raision museosta.)

Lampetti on TARKOITETTU SEINÄLLE ripustettavaksi ja ASETETTAVAKSI, vaikka se on taustaltaan aavistuksen kupera, olisiko kuivuessaan hieman vääntynyt... Lampetti on EHJÄ; ainut PIENI KAUNEUSVIRHE on vasemman ulkoreunan pieni alue, jossa lasite on hieman mattamainen. Vaurioitunut (?) alue (alimman lehden kohdalla) on syntynyt varmasti tehtaalla valmistusvaiheessa. Lampetti on ymmärtääkseni valettu muottiin. Takana oleva ripustusreikä on yläviistoon 2,5 cm syvä, ruuvin tai naulankanta Ø max 5 mm.

Esineen KOKO KORKEUS on 24,5 cm, LEVEYS 11,5 cm. Ulkopuolelta kauniisti pystyuritetun eli raidoitetun kynttiläpesän rulkoreuna tulee 6 cm päähän seinästä. Kynttiläkupin leveys on 6 cm ja sen korkeus on 4 cm. Reikä kynttilälle on vain Ø 16 mm; se on siis nykyisille tehdasvalmisteisille kynttilöille liian pienempi (kerron ostajalle mieluusti miten kynttilän saa siististi kotikonstein muokattua sopivan kokoiseksi reikään ILMAN VUOLEMISTA JA STEARIINIMURUSIA ympäri kotia!) Lampetti painaa 680 grammaa, lähetys huolella pakattuna Huutopakettina! 

Hintaehdotukset, lisäkuvapyynnöt ja muut yhteydenotot: hiivapilleri@gmail.com

Hakusanat: kotoilu, koti, terassi, parveke, patio, kuisti, veranta, huvimaja, hämärä, sininen hetki, mummola, mummo, mummoilu, boho, bohemian style, etnotyyli, Basaarityyli, DIY, huopa, peite, matkahuopa, viltti, filtti, torkkupete, jeanne d`arc JDL  living  Ib Laursen AmandaB  Greengate riverdale sia romanttinen maalaisromanttinen tanskalaisromanttinen tanskalaistyylinen tanskalaistyyli ranskalaistyylinen rustiikki ranskalaisromanttinen shabby chic vintage rustiikkinen uusvanha vanha valkoinen koti valkea sisustus jeanne d`arc rappioromanttinen country style house  riviera maison  white home living uusvanha antiikkipatinoitu bloomingville

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, joissa on lisää RETROHERKKUJA KANKAITA; PALJON muita TUOTTEITA mm. Arabialta, Aarikalta ja Marimekolta trikoita ja kankaita! Ja Muumeja eri muodoissa!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 46 vrk 19 h 16 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

39,95 € Sulkeutuu 46 vrk 19 h 16 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.